Batka losa godina imas podadeno 2013 si podal taa godina si kazaa lugeto pred vreme od2013 podadeni promasena godina vie od 2015 pa navaka vazat potvrdite a koj kako saka taka neka praviDrugarcinja loso info...Feb 2014 intervju .od finalna denes promena otkaz.preku cicko jone od ohrid ...odneseni 2015 potvrdi od negovite ako voopsto imat I odnesano ...
Brv bratuced, nikogas na dopolnitelnaso sto dokumenti? i koa bese intervjuto?
Druze koj brojce si.Drugarcinja loso info...Feb 2014 intervju .od finalna denes promena otkaz.preku cicko jone od ohrid ...odneseni 2015 potvrdi od negovite ako voopsto imat I odnesano ...
Status kako ovoj, dali e do tuka rabotata ili ima pravo na zalba? Nekoj so isto iskustvo?
1. Имаш имано интервју ноември 2017, а сега сме август, што значи дека чекањето сега е помало, за поблиските преписки и ова е добра вест overall.Od prv bratuced,intervju noemvri 2017
Izvini intervju 20161. Имаш имано интервју ноември 2017, а сега сме август, што значи дека чекањето сега е помало, за поблиските преписки и ова е добра вест overall.
2. Во однос на ситуацијата, кое е тоа фамозно писмо и што пишува во него? Бидејќи си одбиен поради x причини, ама тие причини не се наведени како што би ги навеле во други ситуации (немање категорични данни и слично)... Чудна ситуација. Кај ги објавува Јотова овие писмата или комплет интерно е?
Некои велевме дека со тоалетна не прават ништо, кој им е крив, и не се ни тие, излажани се.Жал ми е ама не си само ти, има премногу одбиени што се само со потврди. А тој Јоне и таквите како него ќе им дојде крајот уште малку, луѓево веќе се свесни што се случува со државјанствата. Кој направи пари направи, толку. Ги најдоа очајни луѓево и ги одраа, абе аир да не видат.
Ne ne nisto od tipot tetka ,vujna ..samo potvrda[DOUBLEPOST=1533653851][/DOUBLEPOST]1Samo so porvrda ili plus od tetka vujko
1663/2014Druze koj brojce si.
И јас сум во истото ... Си чекамеIntervju april 2016 preku tetka me stavija na dopolnitelna dostaviv podvrda od klub i oste sum na dopolnitelna ima li nekoj kako mene okolu toj period kako e sto e rabotata
Жал ми е ама не си само ти, има премногу одбиени што се само со потврди. А тој Јоне и таквите како него ќе им дојде крајот уште малку, луѓево веќе се свесни што се случува со државјанствата. Кој направи пари направи, толку. Ги најдоа очајни луѓево и ги одраа, абе аир да не видат.
Problem e sto GI IMA iskluceno telefonite ..preku 600 eura me kostase do Sega .gnasa smrdena CE go smackam ako mi izlezi pred oci .dodeka ne go isplativme so drugar mi ne pocnuvase nisto a Sega ne krevà telefonЖал ми е ама не си само ти, има премногу одбиени што се само со потврди. А тој Јоне и таквите како него ќе им дојде крајот уште малку, луѓево веќе се свесни што се случува со државјанствата. Кој направи пари направи, толку. Ги најдоа очајни луѓево и ги одраа, абе аир да не видат.
Vo potvrdata shto ti pishuva,dali ti e izdadena vrz osnova na predok pred 1920,vo selo so 100% bugarsko naselenie, ili.... Shto ti pisuvase???Ne ne nisto od tipot tetka ,vujna ..samo potvrda[DOUBLEPOST=1533653851][/DOUBLEPOST]1
1663/2014
баце шала настрана велиш балгарија си до кога се на одмор да гледам августов или не?[DOUBLEPOST=1533662442][/DOUBLEPOST]А какво е ова бугарско-македонско есперанто "нецелес'образно почитување" на страница на МП?
пишам цело време дека нивните потврди се за во веце само но како сакате така само ако сакаш пиши и колку те ОДРАЛ за да знаат и други,патем можеш да аплицираш пак поз.среќно[DOUBLEPOST=1533662513][/DOUBLEPOST]Potvrda druze od kaj jone
А ТИ ПА РАБОТИШ ВО БУГАРСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА[DOUBLEPOST=1533662996][/DOUBLEPOST]Po 100 pati i imame kazano deka ne biva ako nemas star dokument ili roditel bugarin ..
ТОА и е проблемот со тие нивни потврди (БМП) немаат поткрепа не се повикуваат на ништо НИШТО овие другиве (БККС) барем се повикуваат на попис статистика на население кој ТИЕ(бугарите)лично и персонално го правеле во камената доба.Vo potvrdata shto ti pishuva,dali ti e izdadena vrz osnova na predok pred 1920,vo selo so 100% bugarsko naselenie, ili.... Shto ti pisuvase???
Da da odnesani na posrednikot 5 izvodi od koj pradedo pred 1920 a seloto spored taa listata sto e objavija na forumov 100% bugarsko.Ali nisto ..do dusa nikogas ne e vidovme taa potvrda samo 30 e my dadovme na posrednikot I 5 izvodiVo potvrdata shto ti pishuva,dali ti e izdadena vrz osnova na predok pred 1920,vo selo so 100% bugarsko naselenie, ili.... Shto ti pisuvase???