Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки веќе се на колективен одмор целата администрација во Министерството, така да џабе чекаме(те) засега.. Нема да има проблеми овој месец кај никого ништо. Тоа е сигурно. Со нови промени од Септември. Да се надеваме дека ке не оправат до крајот на оваа година.
Vcera promena od prwd dva meseci na finalna denes na polozitelno za ukaz...intervju juli 2017

DALI SE IDE SO BG.PASOS U KANADA PREKU ONLINE APLIKACIJA BEZ VIZA DALI MOZE NEKOJ DA MI PISE STO TREBA POTOCNO KOJ ZNAE FALA MNOGU

DALI SE IDE SO BG.PASOS U KANADA PREKU ONLINE APLIKACIJA BEZ VIZA DALI MOZE NEKOJ DA MI PISE STO TREBA POTOCNO KOJ ZNAE FALA MNOGU
Ovaa grupa e za bg pasos informaciii a ne za kanada amerika imas druga tema tamu za takvi raboti.. Samo me cudi dali ste takvi ili se prajte udreni so sila. Gospot neka mi e napomos mene vo vaa drzava

Drugarcinja loso info...Feb 2014 intervju .od finalna denes promena otkaz.preku cicko jone od ohrid ...odneseni 2015 potvrdi od negovite ako voopsto imat I odnesano ...

Attachments

• received_268650213933243.png
    received_268650213933243.png
    261,8 KB · Прегледи: 114
Prvo posrednicite za vrat ...posle tie ebani klubovi I drustva palenje ...ne sotraa od pari davanje I uste nosat ljuge uste.pred nekoj den pak kombe polno od ohrid preku jone gnasata prevarantska

Жал ми е ама не си само ти, има премногу одбиени што се само со потврди. А тој Јоне и таквите како него ќе им дојде крајот уште малку, луѓево веќе се свесни што се случува со државјанствата. Кој направи пари направи, толку. Ги најдоа очајни луѓево и ги одраа, абе аир да не видат.

Жал ми е ама не си само ти, има премногу одбиени што се само со потврди. А тој Јоне и таквите како него ќе им дојде крајот уште малку, луѓево веќе се свесни што се случува со државјанствата. Кој направи пари направи, толку. Ги најдоа очајни луѓево и ги одраа, абе аир да не видат.
Po 100 pati i imame kazano deka ne biva ako nemas star dokument ili roditel bugarin ..

Status kako ovoj, dali e do tuka rabotata ili ima pravo na zalba? Nekoj so isto iskustvo?

Attachments

• Screenshot_20180807-123608_Chrome.jpg
    Screenshot_20180807-123608_Chrome.jpg
    593,6 KB · Прегледи: 103
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom