Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јуни 2018
Мислења
118
Поени од реакции
95
Дечки веќе се на колективен одмор целата администрација во Министерството, така да џабе чекаме(те) засега.. Нема да има проблеми овој месец кај никого ништо. Тоа е сигурно. Со нови промени од Септември. Да се надеваме дека ке не оправат до крајот на оваа година.
Vcera promena od prwd dva meseci na finalna denes na polozitelno za ukaz...intervju juli 2017

Член од
7 март 2018
Мислења
103
Поени од реакции
80
DALI SE IDE SO BG.PASOS U KANADA PREKU ONLINE APLIKACIJA BEZ VIZA DALI MOZE NEKOJ DA MI PISE STO TREBA POTOCNO KOJ ZNAE FALA MNOGU

Член од
3 август 2015
Мислења
1.722
Поени од реакции
2.958
DALI SE IDE SO BG.PASOS U KANADA PREKU ONLINE APLIKACIJA BEZ VIZA DALI MOZE NEKOJ DA MI PISE STO TREBA POTOCNO KOJ ZNAE FALA MNOGU
Ovaa grupa e za bg pasos informaciii a ne za kanada amerika imas druga tema tamu za takvi raboti.. Samo me cudi dali ste takvi ili se prajte udreni so sila. Gospot neka mi e napomos mene vo vaa drzava

Член од
28 февруари 2017
Мислења
50
Поени од реакции
36
Drugarcinja loso info...Feb 2014 intervju .od finalna denes promena otkaz.preku cicko jone od ohrid ...odneseni 2015 potvrdi od negovite ako voopsto imat I odnesano ...

Attachments

Член од
20 септември 2017
Мислења
920
Поени од реакции
1.347
Prvo posrednicite za vrat ...posle tie ebani klubovi I drustva palenje ...ne sotraa od pari davanje I uste nosat ljuge uste.pred nekoj den pak kombe polno od ohrid preku jone gnasata prevarantska
Жал ми е ама не си само ти, има премногу одбиени што се само со потврди. А тој Јоне и таквите како него ќе им дојде крајот уште малку, луѓево веќе се свесни што се случува со државјанствата. Кој направи пари направи, толку. Ги најдоа очајни луѓево и ги одраа, абе аир да не видат.

Член од
21 октомври 2017
Мислења
252
Поени од реакции
277
Жал ми е ама не си само ти, има премногу одбиени што се само со потврди. А тој Јоне и таквите како него ќе им дојде крајот уште малку, луѓево веќе се свесни што се случува со државјанствата. Кој направи пари направи, толку. Ги најдоа очајни луѓево и ги одраа, абе аир да не видат.
Po 100 pati i imame kazano deka ne biva ako nemas star dokument ili roditel bugarin ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom