Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Со Иско и Бале во игра, играта ни е спора и немаме никаква креација ни течност..првото полувреме

Второ со Асенсио, Васкез Винчини и другарчињата покажавме 5 пати повеќе фудбал..
Иско почнува да ми оди на нерви ептен.. се однесува како курназ на терено, а исто и велшкото копито...един шут му беше голо, од одбиена висока топка, а 45 минути ни Л од лидер.
Би го продал Иско со овој фонд на играчи без никакво размислување...
Мислам дека ни треба само еден класичен напаѓач кој би дал 2-30 гола на сезона, Агуеро стил на игра..и тоа е тоа..

Имаме ептен квалитетни деца, па имаат кредити управата да испуштат една сезона без титули на сметка на тоа да тие 20-22 годишнаци да се уиграат и веќе од наредната бидат интересно тимче..
Туку би ги сместил Винчини, новото десно бекче, Одегард, Цебалос , Асенссио...

Второ бевме боље ради што овие желни за докажување гризеа по терен.
Ова бразилчево топ ми изглеа мора да му се дава шанса, и ми се свиѓа кај тренеров шо нон-стоп е до терен, вика урла ги мотивира, добро ми изглеа и Он.
Ќе видиме прв сериозен тест со Атлетико другава среда супер куп. Ова пријателскиве не е никакво мерило за нишо

лол смирете доживљај рано е за плукање, што се очекуваше од Бејл и Иско на пријателска утакмица, нормално е на подготовките првотимците да си го ладат, зар требаше како циганите од Јувентус да маваат како финале ЛШ да играат. Али јбг комплексот е заебана работа hhhhh
На крај краева Бејл даде голчина, да беше педерот сега ќе го имаше голот по сите страни и ќе викавте дека класа бил, со еден потег решавал утакмици итн. итн. Така што сосема коректно си одигра Бејл(и да нема забуни онаков гол педерот не може да даде, пример само дадов).

пс Си лапнавме изгледа Мбапе за сиромашни со 135М попуст и нешто ситно за плата, а овој Родриго што го купивме годинава ми гледа како уште подобар, Флорентино is the man. :kafence:

Ова вчера беше ништо...убаци ги тука Рамос, Рафа, Марсело и секако стандард среден ред и ќе има пукање.

лол смирете доживљај рано е за плукање, што се очекуваше од Бејл и Иско на пријателска утакмица, нормално е на подготовките првотимците да си го ладат, зар требаше како циганите од Јувентус да маваат како финале ЛШ да играат. Али јбг комплексот е заебана работа hhhhh
На крај краева Бејл даде голчина, да беше педерот сега ќе го имаше голот по сите страни и ќе викавте дека класа бил, со еден потег решавал утакмици итн. итн. Така што сосема коректно си одигра Бејл(и да нема забуни онаков гол педерот не може да даде, пример само дадов).

пс Си лапнавме изгледа Мбапе за сиромашни со 135М попуст и нешто ситно за плата, а овој Родриго што го купивме годинава ми гледа како уште подобар, Флорентино is the man. :kafence:

Мољим те, не го плукај Роналдо. И решаваше утакмици сам ок?
Другото океј :)

Мољим те, не го плукај Роналдо. И решаваше утакмици сам ок?
Другото океј :)
мала шала бро, легенда си е педерот каква што тешко дека ќе видиме во наредни нз колку години

А Себаљос ме изненади мн квалитет има у тој играч. Незз само дали може некат и да фати место у прв тим, би било добро кога ќе го одмара Модрич да почнува он прва, да се уклапа полека полека

Последно уредено:
А Себаљос ме изненади мн квалитет има у тој играч. Незз само дали може некат и да фати место у прв тим, би било добро кога ќе го одмара Модрич да почнува он прва, да се уклапа полека полека
Инаку Себаљос беше на пат да иде на позајмица, али Лопатеги го побарал на телефон и му кажал дека смета на него оваа сезона.
“Quiero que te quedes y seré justo contigo. Sin favoritismos de ningún tipo, pero cuentas con mi total confianza”

Друштво не сум многу упатен, се најде ли некаква замена за Роналдо ? Кој би можел да го замени на таа позиција ? Барса како главен конкурент страшно се засили па има ли нешто ново околу трансферите.
Поздрав.

Друштво не сум многу упатен, се најде ли некаква замена за Роналдо ? Кој би можел да го замени на таа позиција ? Барса како главен конкурент страшно се засили па има ли нешто ново околу трансферите.
Поздрав.
Винициус јуниор и Асенсио, доволни се. Првиот му треба време ама и за досега прикажаното детето кини.

Поздрав.
Па нека се даде шанс на Асенсио, Беил и Винисиус. Моге не таа года, али до неколко сезони ке бидат топ, мислим. Роналдо во 5 сезон зема ЛШ со Реал, а Примера има печелено само 2 пати.

Куртоа
Одризола - Варан - Рамос - Марсело
Касемиро
Себаљос - Крос
Бејл - Бензема - Иско
99% тимот за наредната сезона, нат бед нат бед. Лига Европа немаме освоено одамна :D

Како ќе изгледа наредно Ел Класико? Бејл повреден, Бензема и Борхита Мајорал против Меси и Суарез, и ја го гасам телевизорот у 5 та минута.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom