Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Тешко Ла лига годинава... се засили Барса премногу.
Со КДР сум пресреќен.
Со КДР сум пресреќен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вициус многу потсеќа на Роналдо од Утд. Брз, неочекувани дриблизи и не ми изгледа себичен. Ако има плус добра завршница тоа е тоа. Најизненаден од Себаљос. Капа доле. Не играше цела сезона, и мотивација се гледа дека пука, плус предобар пас играч. Еден Хесе(најдобар млад играч ни беше) после повредата не го играа исто мн и се заборави кај е. Истот и за новиот десен бек, детено може комотно и крило да игра, страшна брзина, страшно добра игра на прва.
Се на се не ме бендисува шо изглеа ќе користиме тика така, и не ме бендисува шо Бејл нема мотивација и стоеше цела утакмица. А треба дс ни е главен играч.
а што е тоа кдр ?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Кога веќе нема да фрлат со право 200М за Азар супер би било да тргнат по Марсијал. Не дека ни е итно потребен тој профил, но е испод цена на пазарот моментално со оглед на ситуацијата. За до 60М би го зел без око да ми трепне. Доколку се изгуби, во што се сомневам, секогаш може да го шитнеме, со оглед на тоа дека има само 22 години. На крајот Куртуа и Марсијал за 100М е сон за пазар на кој Милинковиќ се цени на 110 милиони.
Секако повторно ќе остане потребата за класичен шпиц, пошто Безвеза, Мајорал и Де Томас комбинирано прашање е дали ќе стигнат до 20 гола.
Замена за Лука е КовачичНапаѓач и замена за Модриќ, друго не би дирал.
Дај боже да се опраи, ич не напредна од кога дојде..Замена за Лука е Ковачич![]()
Имаше значајна улога у ротација кога освоивме лалигаДај боже да се опраи, ич не напредна од кога дојде..![]()