Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam deka ti rekov da ne me citiras vo vrska so Milan Inter temata, ne znam zaso si uporen. Ne te citam, ne si relevanten nikako posle onaa glupost vo prethodniot post.

Mislam deka ti rekov da ne me citiras vo vrska so Milan Inter temata, ne znam zaso si uporen. Ne te citam, ne si relevanten nikako posle onaa glupost vo prethodniot post.

Извини господине ја навијам за најдобриот тим во универзумот интер со бекови далберт и дамброзио релевантен :icon_lol:

Жабари шо замарате бе сите заедно сте бетер од Арсенал, а ние што сме една сила што да ви кажам, дај менете тема ептен напнавте

Жабари шо замарате бе сите заедно сте бетер од Арсенал, а ние што сме една сила што да ви кажам, дај менете тема ептен напнавте

Доста бе, глеаш покушавам да дознаем што дроги земаат Господинот релевантен и господинот да сменам јузер да не ме зезаат.

Ми изгледа добра роба, и ќе има за сите :)

Иначе озбилно сеа, мислев у серија А темата дека смо :)

Вие па од премиер лига ко ќе запните овде по сто страни да читам за Сидгурсон и сите можни трансфери на Фулам и Волвс.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Како ви се бендисува трансферот на Реал?

Извини господине ја навијам за најдобриот тим во универзумот интер со бекови далберт и дамброзио релевантен :icon_lol:
Ne e mario na forumov be, sto forsiras so sila....[DOUBLEPOST=1532829434][/DOUBLEPOST]
Тамо сме реални и овдесме, ти си тој што е не реален.

Бекови немамо, кои бекови вие ги имате бе?

Кој среден ред вие го имате бе? Весино, Гаљардини играчиштата?

Вчера на Пупоне му се курчеше како Интер е Манчестер и поим за Рома, а дркате цело лето на играч кој буквално беше набркан од Рома.

Нападот ви е појак само ради Икарди, али освен него немате ништо.

Ако ви се повреди Икарди послаби сте од Сасуоло.
Леле реков не те читам ама за ова чао. Прво и основно, нели ги одравме Рома за Раџа? Од кај сеа дека е набркан? Што си го газиш зборот. Второ, Азамоа за Родригез е Роберто Карлос, е сеа десно јебига, Абате и Дамброзио треба да ги споредиме, мислам дека е срамота овие гревови да ги сметаме за фудбалери. Голман појак имате тука нема збор, си признавам. Одбрана Шкринијар, Де Фрај и Миранда, а вие Бонучи, Ромањоли и Мусачо. Средниот ред да почнам или нема потреба? Нападот? Па реално Икарди вреди колку цел тим на Милан, срам ми е муабетов да го правам. Перишиќ е подобар играч од Сусо, Бонавентура е подобар од Кандрева и тоа е тоа.

Последно уредено:
Ne e mario na forumov be, sto forsiras so sila....[DOUBLEPOST=1532829434][/DOUBLEPOST]
Леле реков не те читам ама за ова чао. Прво и основно, нели ги одравме Рома за Раџа? Од кај сеа дека е набркан? Што си го газиш зборот. Второ, Азамоа за Родригез е Роберто Карлос, е сеа десно јебига, Абате и Дамброзио треба да ги споредиме, мислам дека е срамота овие гревови да ги сметаме за фудбалери. Голман појак имате тука нема збор, си признавам. Одбрана Шкринијар, Де Фрај и Миранда, а вие Бонучи, Ромањоли и Мусачо. Средниот ред да почнам или нема потреба? Нападот? Па реално Икарди вреди колку цел тим на Милан, срам ми е муабетов да го правам. Перишиќ е подобар играч од Сусо, Бонавентура е подобар од Кандрева и тоа е тоа.

K

Во 2018 се карат навивачи на Интер и Милан за то кој има појјаки играчи

C-658VsXoAo3ovC.jpg

Калдара во Челзи.

Нема теорија да даде Милан 30+ Бонучи за Игуаин

Chelsea no longer want Higuain and have turned their attention to Caldara. They are willing to offer €40m for the defender. However, Juve risk the collapse of the Bonucci deal if they were to accept The Blues' offer. [Corriere della Sera]

https://www.facebook.com/ACMilanEye...0548.164226816953433/1902464573129640/?type=3[DOUBLEPOST=1532863389][/DOUBLEPOST]There should be no problems between Milan and Caldara on reaching an agreement. Caldara would gladly accept Milan and a role as a protagonist. [Gazzetta dello Sport][DOUBLEPOST=1532863472][/DOUBLEPOST]Bernard has requested €3 million per year and Milan are evaluating the possibility, there are scheduled contacts shortly to find an agreement. Chelsea is also interested in the player. [CorSport]

Ако се несалам овие од Милан да рокнат 30 мил + Бонучи за Игуаин, за 30 мил можат да најдат напаѓач солиден, можи нема да е некоја класа ама ќе е доволен во нападот.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom