- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.581
- Поени од реакции
- 119.625
Mislam deka ti rekov da ne me citiras vo vrska so Milan Inter temata, ne znam zaso si uporen. Ne te citam, ne si relevanten nikako posle onaa glupost vo prethodniot post.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam deka ti rekov da ne me citiras vo vrska so Milan Inter temata, ne znam zaso si uporen. Ne te citam, ne si relevanten nikako posle onaa glupost vo prethodniot post.
Жабари шо замарате бе сите заедно сте бетер од Арсенал, а ние што сме една сила што да ви кажам, дај менете тема ептен напнавте
Вие па од премиер лига ко ќе запните овде по сто страни да читам за Сидгурсон и сите можни трансфери на Фулам и Волвс.Жабари шо замарате бе сите заедно сте бетер од Арсенал, а ние што сме една сила што да ви кажам, дај менете тема ептен напнавте
Ne e mario na forumov be, sto forsiras so sila....[DOUBLEPOST=1532829434][/DOUBLEPOST]Извини господине ја навијам за најдобриот тим во универзумот интер со бекови далберт и дамброзио релевантен![]()
Леле реков не те читам ама за ова чао. Прво и основно, нели ги одравме Рома за Раџа? Од кај сеа дека е набркан? Што си го газиш зборот. Второ, Азамоа за Родригез е Роберто Карлос, е сеа десно јебига, Абате и Дамброзио треба да ги споредиме, мислам дека е срамота овие гревови да ги сметаме за фудбалери. Голман појак имате тука нема збор, си признавам. Одбрана Шкринијар, Де Фрај и Миранда, а вие Бонучи, Ромањоли и Мусачо. Средниот ред да почнам или нема потреба? Нападот? Па реално Икарди вреди колку цел тим на Милан, срам ми е муабетов да го правам. Перишиќ е подобар играч од Сусо, Бонавентура е подобар од Кандрева и тоа е тоа.Тамо сме реални и овдесме, ти си тој што е не реален.
Бекови немамо, кои бекови вие ги имате бе?
Кој среден ред вие го имате бе? Весино, Гаљардини играчиштата?
Вчера на Пупоне му се курчеше како Интер е Манчестер и поим за Рома, а дркате цело лето на играч кој буквално беше набркан од Рома.
Нападот ви е појак само ради Икарди, али освен него немате ништо.
Ако ви се повреди Икарди послаби сте од Сасуоло.
Ne e mario na forumov be, sto forsiras so sila....[DOUBLEPOST=1532829434][/DOUBLEPOST]
Леле реков не те читам ама за ова чао. Прво и основно, нели ги одравме Рома за Раџа? Од кај сеа дека е набркан? Што си го газиш зборот. Второ, Азамоа за Родригез е Роберто Карлос, е сеа десно јебига, Абате и Дамброзио треба да ги споредиме, мислам дека е срамота овие гревови да ги сметаме за фудбалери. Голман појак имате тука нема збор, си признавам. Одбрана Шкринијар, Де Фрај и Миранда, а вие Бонучи, Ромањоли и Мусачо. Средниот ред да почнам или нема потреба? Нападот? Па реално Икарди вреди колку цел тим на Милан, срам ми е муабетов да го правам. Перишиќ е подобар играч од Сусо, Бонавентура е подобар од Кандрева и тоа е тоа.