Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Да де, ти реков и на ФБ дека ја ебав работата со него, очајна проценка. А ти реков и на почеток на ланска сезона дека нормално е да очекуваш нешто од тимот после јако трансфер лето, доста земавте, сфаќам и еуфорија и се ама братот Марли знаеш и сам какво дно напипа. :D Еве и година дена после тоа Кастиел има образ да објаснува и да се мава у гради за Милан, мислам шта речи.

Добро Кастиел е тоа, минатото лето праеше куршлуз тука со Пју дај пај а иди кај нас у ФК да видиш низ последните 15 страни шо има.

Сеа пак ќе го брка Леонардо уше у април и тоа е тоа.

Али за хајпање играчи сите си ги хајпаме коа ќе дојдат кај нас.

Фрустрации? Аман бе, пре од Порденоне ќе бидам исфрустриран неголи од Милан. Уствари што се објаснувам, правам муабет што рече дека Биља е новиот Сидорф и дека Кеси комотно би играл прва постава во Јуве. :D

Па незнам брат, така се понашаш со муабетиве падни стани, те зсмислувам како маваш у тастатура ко мало дете кога ќр му го земат чоколадото со покушаиве да докажеш дека интер е некој и нешто у фудбалов.
А у реалноста не е :)
Само психички мелтдаун од епски размери на Лацио ви овозможи да играте ЛШ и да имаш барем малце образ да пишеш овде дека Интер е подобар и поголем тим од Милан
Што у реалноста исто не е, нити бил нити ќе биде.

Моментално на играчки план малце сте подобри, до крај на трансфер периодов постои шанса ни тоа малце да не бидете, ти кажав у реду е смањи доживљај.

Големата слика ако ја гледаме, да се повторим нит сте биле нит сте нит ќе бидете поголем тим од Милан.

И за Биља реков дека од сидорф смо немале играч што така знае со топка, не дека е новиот сидорф, не туку ми ги умарајте топкеве со тој комплексашот од битола што мењава јузери пошто пола форум го дупчи од што тропа глупости.

Ако те тепале у основно деца што навијаат за Милан не смо криви мие овде

Ко лани за малце што бевте шампиони, така и сезонава сте за малце послаби од интер.

Моментално на играчки план малце сте подобри, до крај на трансфер периодов постои шанса ни тоа малце да не бидете, т
Tuka prekinav da citam.
:pos:
Drugar ne me citiraj povekje vo vrska so Milan i Inter, zavrsivme posle ovaa sramna izjava.

Tuka prekinav da citam.
:pos:
Drugar ne me citiraj povekje vo vrska so Milan i Inter, zavrsivme posle ovaa sramna izjava.

Брат ок ти кажав смањи доживљај незнам у кој свет живиш ама би сакал и ја тамо, бар на неолку саата да се тргнем од проблемиве у животов. :icon_lol:

Иди прошетај си го еднорогот и не умарај :icon_mrgr::icon_mrgr:

Брат ок ти кажав смањи доживљај незнам у кој свет живиш ама би сакал и ја тамо, бар на неолку саата да се тргнем од проблемиве у животов.
У право е стеф.
Оној пасус воопшто не ти требаше,сем ако и годинава не мислите дека имате топ 3 играч у сфет на секоја позиција.
Од конти,преку чалханоглу и биља, па до андре силва и големиот никола калиниЌ [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Па незнам брат, така се понашаш со муабетиве падни стани, те зсмислувам како маваш у тастатура ко мало дете кога ќр му го земат чоколадото со покушаиве да докажеш дека интер е некој и нешто у фудбалов.
А у реалноста не е :)
Само психички мелтдаун од епски размери на Лацио ви овозможи да играте ЛШ и да имаш барем малце образ да пишеш овде дека Интер е подобар и поголем тим од Милан
Што у реалноста исто не е, нити бил нити ќе биде.

Моментално на играчки план малце сте подобри, до крај на трансфер периодов постои шанса ни тоа малце да не бидете, ти кажав у реду е смањи доживљај.

Големата слика ако ја гледаме, да се повторим нит сте биле нит сте нит ќе бидете поголем тим од Милан.

И за Биља реков дека од сидорф смо немале играч што така знае со топка, не дека е новиот сидорф, не туку ми ги умарајте топкеве со тој комплексашот од битола што мењава јузери пошто пола форум го дупчи од што тропа глупости.

Ако те тепале у основно деца што навијаат за Милан не смо криви мие овде

Јас не знам со кое лице пишите,после онакви бламажи и срамни постови што ги пишевте колективно фановите на Милан минатото лето ..па и уште малце сме биле подобри:pos: и можело до крајот на летото да бидиме изедначени..ќе се види по игрите и табелата кој е и што е...и не беше психичко мелтдоун..Интер колку што памтам губеше и направи пресврт..да те потсетам дека за прв пат после 100 години Интер извади мадиња во дербите и изигра фудбал против крвниците Наполи и Рома каде со години ни ја дупеа глата ..додека против Јувентус со судиски грешки и триста глупости не победија...најзаслужено се пласира Интер во ЛШ .

Уште ли постоел Милан?Јас го заборавив тој тим,ама озбилно.

Не си успеал да најдеш време да ги приметиш од што си зафатен со славење на сиве овие успеси на твојот тим периодов :icon_lol:

Оној пасус воопшто не ти требаше,сем ако и годинава не мислите дека имате топ 3 играч у сфет на секоја позиција.
Од конти,преку чалханоглу и биља, па до андре силва и големиот никола калиниЌ [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Очигледно мислат. :D Не ми е јасно мене само како е можно овде по темиве глупости да пишуваат а во фк Милан сосема трети. Или со други зборови во фк Милан се реални и свесни ама по другиве теми глумат шерифи.

Прво и основно Милан е екипа без баланс, немаат напаѓач, немаат среден ред, Сусо е едини добар играч од нивните офанзивци. Бекови немаат, голман и централни дефанзивци добри им се. Да не спомињам дека немаат клупа. Не знам како може оваа екипа да е подобра од Интер но добро, изгледа друг спорт гледаме. Лани на двете дербиња ги утепавме, второто не го добивме ради два чисти зицери на Икарди.

Очигледно мислат. :D Не ми е јасно мене само како е можно овде по темиве глупости да пишуваат а во фк Милан сосема трети. Или со други зборови во фк Милан се реални и свесни ама по другиве теми глумат шерифи.

Прво и основно Милан е екипа без баланс, немаат напаѓач, немаат среден ред, Сусо е едини добар играч од нивните офанзивци. Бекови немаат, голман и централни дефанзивци добри им се. Да не спомињам дека немаат клупа. Не знам како може оваа екипа да е подобра од Интер но добро, изгледа друг спорт гледаме. Лани на двете дербиња ги утепавме, второто не го добивме ради два чисти зицери на Икарди.

Тамо сме реални и овдесме, ти си тој што е не реален.

Бекови немамо, кои бекови вие ги имате бе?

Кој среден ред вие го имате бе? Весино, Гаљардини играчиштата?

Вчера на Пупоне му се курчеше како Интер е Манчестер и поим за Рома, а дркате цело лето на играч кој буквално беше набркан од Рома.

Нападот ви е појак само ради Икарди, али освен него немате ништо.

Ако ви се повреди Икарди послаби сте од Сасуоло.

Престани да си праеш бајрам со паметот и ти и дуплиот акаунт.

Неможем сеа да зеем да им опраам памет на Мондо и екипата од Јуве.
Ама ти да дојдеш да ми кажеш дека овој интер е класа и светлосни години пред Милан, ти се молим братче, слези од еднорогот :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom