Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
зашо прави прекршок па прњку онаквото дали има болид или не
плус треба внимателно кога има сејфти кар
ова си се толкува на кој како му одговара
многу лошо и педерски
прекршок си е прекршок, крај.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не само што стјуардите не го казнија Луис туку ниту Ферари не вложи жалба на таа одлука, изгледа вие поголеми експерти сте и од професионалците во ФИА и од експертите во Ферари, ех пуста пристрасност, поголеми католици и од папата.
Треба ферари да се буни и оп одма казна за хамилтон :pos:

Ептен ме курчат Ферари што не се залагаат воопшто за Кими, комотно можеше да ја победи тркава ако реагираа побрзо и го пуштеа во бокс одма кога искочи сејфти кар. Заслужува човекот уште една барем победа пред пензија иако се надевам дека ќе остане и наредна сезона...

И дај нека одјебат што побрзо лиглињава Фетел и Хамилтон, не ги можам. Мочковци.
Леклерк vs Ферстапен треба да се случи што поскоро (2020 на пример).

Некаде прочитав дека Кими ке остане уште 1 сезона најмалку во ферари за мир во екипата пошто освен Рикиардо, Фетел го одбил и Леклерк за совозач па ферари одлучиле да одат и натаму со само 1 конкурентен возач.

И дај нека одјебат што побрзо лиглињава Фетел и Хамилтон, не ги можам. Мочковци.
Леклерк vs Ферстапен треба да се случи што поскоро (2020 на пример).

Е то. :aplauz:

Починал денес Sergio Marchionne. Емотивен викенд ќе биде за Ферари. Се надевам ќе ја поправат грешката од минатиот викенд и ќе изгазат, да намалат негатива.

Не можел да ја преживее глупоста на Фетел изгледа.

У реду е. Смири се. Со самото тоа што уште се обидуваш да се докажеш знаеш дека утнаа фиа уште тогаш ама готово бидна веќе

У реду е. Смири се. Со самото тоа што уште се обидуваш да се докажеш знаеш дека утнаа фиа уште тогаш ама готово бидна веќе
:pos:
Сум видел батхрт фанчиња ама ти си шампион :pos:

Форс индија на продажба ќе иде изгледа, у долгови плус тој нивниот субрата рој исто е прогонуван ради малверзации

Форс индија на продажба ќе иде изгледа, у долгови плус тој нивниот субрата рој исто е прогонуван ради малверзации
Има шпекулации дека Строл ќе ја купи Форс Индија :pos::pos:

Има шпекулации дека Строл ќе ја купи Форс Индија :pos::pos:

Доживотно ќе си обезбеди место во ф1:D Строл е најголема превара од возач, доказ дека парите на тато можат да купат све.

Бреј, дождот маме еба, хаос се деси во вторава квалификациска.

Пак среќа имаше Хамилтон, мораше дожд да заврне за да биде најдобар. Безобразлук.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom