па уште пишал се предомислиле зашто не биле спремни, утнале со Ботас а уствари се предомислија зашо Кими очекуваа да влезе у бокс ама се поебаа
каков спинер значи
не ме ни чуди шо ти е идол црново
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja kolku sto pamtam, incidentot na hamilton se desi periodot koga botas bese vnatre, zatoa i rekov taka, nit citav sto podocna izjavil luis nit nisto, cekav samo oficijalna potvrda dali ke bide kaznet ili ne, si imaat na kraj kraeva strucni lica u formula 1 sto procenuvaat dali nekoj treba ili ne treba da e kaznet, ne moze nekoj od kgn ekspertizava poveke da znae od niv.
Na kraj kraeva sto e bitno zasto se predomislile, nema toa nikakva vrska niti so odlukata na stjuardite niti so nisto, bitno se predomislile, mu nalozija da vlaga pa potoa da ne vlaga, seedno zasto ne vlegol, timot e toj sto go povika i otpovika od boks, barem toa jasno se vide po radio vrskata sto bese pustena.
A za muabetot deka hamilton mi e idol, ispagas veke i pateticen najiskreno, volkav butthurt na temava nemam videno odamna, totalna nejasnotija mi e ova. Me boli kur mene dali hamilton ke e sampion ili ne sezonava, mene pobitno mi e da gleam trkanje i dueli, a ne placenje i ligavenje, ko ona vcerasnoto na vetel, ili ko ova na temava, na zelena masa da im se zima cista pobeda na vozacite.
A i niz istorijata ako se pogledne, navivac na ferari da zbori za nekakvi statusi na beli mecki u ovoj sport ... okkkkk, izlisno e bilo sto da se kaze na ovaa tema.[DOUBLEPOST=1532379216][/DOUBLEPOST]

поготово со она луис не е крив
Pa ne e, mu vikaat da vleze u boks, vlaga, mu vikat ne ne stay out, i pravi edinstven mozen manevar vo taa situacija, zasto veke skoro i da bese vlezen, 2-3 metra da bese ponapred i nemase nazad veke, ke morase da vlaga, bukvalno pred delot sto veke ima bariera se vrati nazad.
Kako ova e isto, so primerite od porano koga pri aktivno trkanje vozacite gresele i pominuvale niz toj del od patekata, odnosno, kako toa e isto, so ova
Vie sakate luis da dobie identicna kazna ko onaa sto ja dobi raikonen za istovo, ponazad i tvrdevte deka sporo vozel kimi, ne vozel so skoro i maksimalna brzina.