Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.058
- Поени од реакции
- 62.117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ти да си играчДруже, јас напишав мислење за тоа дека не го/ги разбирам играчите ко Малколм што имаш понуда рецимо од Интер/Милан/Ливерпул или ватева и го бираш Евертон пред нив, без разлика што понудата на Евертон е ваљда поголема за некој милион. Нормално, има милион случаи каде не се прашува играчот, ако сака Бордо и во Анжи ќе го продаде само да земе пари, ама има и дешавки кај што играчот бира некој умрен тим само за да земе 1-2м плус. ЊОњ јак кур дали ќе земе 50 или 51.5 милиони, кур ќе накрши. Тоа ми беше муабетот стрикно, а не колку нудел Интер. И нормално Донев се убаци да замара без да ми ја сфати поентата пошо тогаш искочи инфо дека Рома испратила понуда и јас си кажав дека да сум играч никад не би ја одбрал Рома пред горенабројаните тимови. Ти скокај до утре ама Рома ќе си остане синоним за нула титули, нула успех, просечен тим од главниот град на Италија и СЕКОГАШ во сенка на миланските тимови и Јуве.
Па нормално дека ќе ја избере Барса пред Интер бе брат, тоа и сакав да ти го кажам со постот погоре. Ама не би го сфатил никад да го одбере факинг ЕВЕРТОН, колку и да се потонати Интер, Милан или било кој друг гигант. Рома да, точно дека последните 5-6 години е постабилна од Интер ама еве Интер напредува со голема брзина и веројатно е да биде пред Рома за 1-2 години, ако не и оваа сезона, who knows, барем во Серија А ако не финансиски.Абе ти да си играч
Џабе збориш Рома ќе останела ваков онаков клуб, кога реалноста е друга, ве нема на мапата на Европа 7-8 години, не постоите, гробница сте за млади играчи, Рома е помоќна финансиски да плати моментално, ете ти причини, капиш??
Ако е така, зошто тогаш играчите одат у ПСЖ И Сити? Според твојта логика Интер или Милан треба да го одберат? Друг проблем нудите пари за позајмица, не сте моќни да платите, Рома даваше ќеш, што сакаш повеќе? Финансиски Рома не е на рамниште на ПСЖ нормално, ама па Интер се во бетер ситуација. Како очекуваш од 21 годишен недоделкан играч кој две години игра во Европа за Бордо да биде некој х фактор па толку да бојкотира за да игра за славниот Интер ??Ај да е една година до истекување на договорот па да има логика тоа што го збориш да има некое влијание, да рече ќе одседам една година на трибини, ама наредната ќе одам во Интер, наместо Рома. Ама не е така, затоа ти викам, муабетот ти нема логика од никоја гледна точка.
И после ќе коментирав, абе брат па само фанови на Челзи гу нејќев Барсу.
Ја дн днска сам уверен дека е најомразен клуб и не ради титуле, него ради кварну политику општо кроз историју што си гу има. Нема подегенерички клуб од њима, цигани у крв и душу. Најискрено, јутре око нема да ми трепне да им падне бомба на Камп Ноу. Патетике од клуб.
Па нормално дека ќе ја избере Барса пред Интер бе брат, тоа и сакав да ти го кажам со постот погоре. Ама не би го сфатил никад да го одбере факинг ЕВЕРТОН, колку и да се потонати Интер, Милан или било кој друг гигант. Рома да, точно дека последните 5-6 години е постабилна од Интер ама еве Интер напредува со голема брзина и веројатно е да биде пред Рома за 1-2 години, ако не и оваа сезона, who knows, барем во Серија А ако не финансиски.
30 мил. се ништо за Видал на година време пред истек на договор. Ерера ако го продадете ништо чудно. Е сеа Видал изгледа општо сака да се врати во Италија.
Ај барем мајка му на Малком се прошета до Рим, нека ја потпишат неа колку волчицата да не е без плен.![]()