Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Paul Pogba wants to return to Juventus. The midfielder was pushing to convince Manchester United to let him leave for Turin. Pogba is strongly attracted by the possibility to play alongside Cristiano Ronaldo at Juve. [Marca]

Premium Sport reports #Juventus are open to selling Miralem Pjanic, and they’d look to replace him with Sergej Milinkovic-Savic

Diti8MbXUAA25O1.jpg:large

Paratici is in advanced negotiations with Bonucci’s agent for the return of Leo, who prefers to return to Juventus over going to PSG. (Sportitalia)

Ovoj baral 150M za Milos Savic, a za Pjanic kje razgleduvale ponudi samo ako se 100M minimum. xLud jebe zbunjenog?

Ovoj baral 150M za Milos Savic, a za Pjanic kje razgleduvale ponudi samo ako se 100M minimum. xLud jebe zbunjenog?
Ако си оди Пјанич а нема шанса, 100% сум сигурен дека ќе го вратат Погба.

Што стануваме бе, циркус тим. Како пички бегаа мочковците, сега ќе се враќале. Мрш таму.

"I'll be back..."
цит. Бонинаторот 2017 год.

:toe:

Многу глуп потег, како од управата, така и од играчот.

"I'll be back..."
цит. Бонинаторот 2017 год.

:toe:

Многу глуп потег, како од управата, така и од играчот.

Реално брат управата кур ги боли.
Едино ако навивачите ептен изјават дека не го сакаат па прашање и тогаш дали ќе реагираат.

Нашите не го сакаат Леонардо ама управа не глеа поспособен чуек за таа позиција и пак ќе го земат.

И вашава управа знае дека за 35-40мил евра не може да земе подобар играч од Бонучи ма денешниов пазар, така да.

Е сеа овој со кое лице би се вратил незнам, ја искрено да сум навијач на Јуве не би го сакал назад, ама газдите ги гледаат работете подруго од нас

и тука од форумов јувенташиве тешко дека го сакаат назад бонито..

И Гатузо на некој начин потврди дека Бонучи сака да оди од Милан.

20180724_111840.png

Ако си оди Пјанич а нема шанса, 100% сум сигурен дека ќе го вратат Погба.
Neame potreba od nub kako Pogback (ako gledame samo posledna sezona), ama cisto se somnevam deka Pjani4 kje go dadat tuku taka. Sve ova za plata i klikovi na nekoi novinari bez diploma.

Според Скај Италија преговори за трампа Игуаин - Бонучи (+пари) има, али сеуште се во рана фаза. Евентуални пречки за оваа трампа да се деси се:
- Финансиската моќ на Милан, прашање е дали ќе успеат покрај Лео да понудат и 30 милиони евра колку што според шпекулациите бара Јувентус.
- Јувентус после купувањето на Роналдо планира да собере пари од продавање на играчи. Игуаин го проценуваат на 60 милиони евра, и сега да добијат само 30 милиони + Бони не им е многу исплатливо.
- Платата на Бонучи, додека беше во Јувентус земаше под 4,5 милиони евра, во Милан моментално зема 7,5 мил годишно. Јувентус ако го донесе нема намера да му дава толкава плата, па останува на самиот играч да одлучи дали ќе скрати од примањата само за да се пресели назад во Торино.

Незнам од кај ја вадите бројкава од 30мил кога буквално нигде не ја прочитав ја ни вчера ни сабајле.

Нема теорија Јуве да добие за Игуаин 30мил плус Бонучи.
15 максимум

Незнам од кај ја вадите бројкава од 30мил кога буквално нигде не ја прочитав ја ни вчера ни сабајле

Финансиската моќ на Милан, прашање е дали ќе успеат покрај Лео да понудат и 30 милиони евра колку што според шпекулациите бара Јувентус.

Шпекулации значи, чаршиски муабети, секако нерелевантни

Шпекулации значи, чаршиски муабети, секако нерелевантни

Да де, и ја читам шпекулации твитер, инста ова она, не ми беше злонамерен постот, туку глеам и ти и деви ја форсирате бројкава која е реално е нереална :icon_mrgr:

Па реков да не сум пропуштил нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom