Пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Елмас имаше одлична партија против Феенорд која ја прослави со погодок. Мислам дека откако Коку ги превзеде, ќе има светла иднина за Елмас во Фенербахче и ќе добива поголема минутажа.

Елмас имаше одлична партија против Феенорд која ја прослави со погодок. Мислам дека откако Коку ги превзеде, ќе има светла иднина за Елмас во Фенербахче и ќе добива поголема минутажа.

На последните 4 пријателски за Фенербахче бил стартер.

Renato Sanches v PSG:

* Scored a direct free kick goal.
* Completed 98% of his passes.
* Won the most duels and made the most interceptions (4).

Hitz - Toljan, Zagadou, Diallo, Dieckmann - Sahin, Dahoud - Wolf, Boadu, Sancho - Philipp

Karius, Clyne, Van Dijk, Matip, Robertson, Fabinho, Lallana, Camacho, Markovic, Jones, Origi

За еден саат играат

[DOUBLEPOST=1532292441][/DOUBLEPOST]Од глупост во глупост влегува.

Ме нервира што навивачи на Ливерпул го умараат, ебате дебилите. Умараат за The Liverpool Way а се понашаат ко кретени.

Најдобро би било да си оди од Ливерпул одма и да бара нов старт. Се гледа дека ептен му влијае на психа и не може да прејде преку тоа, а со седење на клупа сезонава нема воопшто да му е полесно.

Divee38X4AAbrS3.jpg

Озбилно ваква била посетеноста на натпревар на најголемиот фудбалски бренд? :D

Divee38X4AAbrS3.jpg

Озбилно ваква била посетеноста на натпревар на најголемиот фудбалски бренд? :D
Aj sea, sedis na Twitter nonstop i demek ne si videl zosto bilo prazno ama kolku da prasas nesto :))))) ne bea olku ama prazno bese, oficijalno ~32,000 imalo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom