Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Предлог серија слична на GOT, Westworld? Зборувам за начинот на снимањето т.е сакам серија во која повеќето сцени се снимани на убави локации, природа.. а не по куќи, канцеларии.. (освен Vikings)
Да пробаш со Hawaii five 0.

Добра е Bates Motel?
Да, многу добра актерска постава, creepy, нема досаден момент во серијата, ако те бендисува овој жанр а и делата на Хичкок, погледни ја :) мислам дека е многу потценета зш сите мислат дека е некое тин срање :D

Sharp Objects е одлична. На моменти ме потсетува на True Detective.

Како се вика францускана детективска серија на Fox Crime, иде во моментов, преводот е Иследници?

Чекајте малце, ова личностите со кои збори S.B Kohen се for real, не се глумци, озбилно со Барни Сандерс и чичкото со оружјето?

Дали некој ја гледаше минисеријата And Then There Were None, на BBC?Трилер - мистерија, направена според роман на Агата Кристи, само 3 епизоди има, по обичај. Не можам да пребарувам на форумов, зашто зборчињата биле прекратки или пречести. Ако не сте ја, препорачувам! Се е одлично во серијата, почнувајќи од глума, кадри, камера, сценарио... Вистинско уживање е.

P.S. Ако погодите кој или што е убиецот, честам Милка.

Дали некој ја гледаше минисеријата And Then There Were None, на BBC?Трилер - мистерија, направена според роман на Агата Кристи, само 3 епизоди има, по обичај. Не можам да пребарувам на форумов, зашто зборчињата биле прекратки или пречести. Ако не сте ја, препорачувам! Се е одлично во серијата, почнувајќи од глума, кадри, камера, сценарио... Вистинско уживање е.

P.S. Ако погодите кој или што е убиецот, честам Милка.

Се согласувам, одлична серија. Ја обожавам Агата и ја имав прочитано книгата пред да ја гледам серијата па бев малце скептична на почеток дали ќе успеат убаво да ја прикажат приказната ама секоја чест, ме воодушевија.

Ги имам прочитано книгите, а и ептен добри се и овие мини серии.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Се согласувам, одлична серија. Ја обожавам Агата и ја имав прочитано книгата пред да ја гледам серијата па бев малце скептична на почеток дали ќе успеат убаво да ја прикажат приказната ама секоја чест, ме воодушевија.
Имало и филм снимен, во 40-тите, според истиот роман, мора и тој да се погледне.

Многу ми беше језиво:
Ten little Soldier boys went out to dine;
One choked his little self and then there were nine...
:shok2:

Мислам дека мислиш на оваа
https://fr.wikipedia.org/wiki/Détectives_(série_télévisée)
на Франс 2.
Не, и оваа е океј, баш денес ја начекав ама малце подосадничка :D

Оваа сум ја гледала, https://www.imdb.com/title/tt0806905/
Section de recherches

просек е, базирана е во Ница, ЦСИ за Европјани. :D ама добра е за тепање време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom