Да пробаш со Hawaii five 0.Предлог серија слична на GOT, Westworld? Зборувам за начинот на снимањето т.е сакам серија во која повеќето сцени се снимани на убави локации, природа.. а не по куќи, канцеларии.. (освен Vikings)
Да, многу добра актерска постава, creepy, нема досаден момент во серијата, ако те бендисува овој жанр а и делата на Хичкок, погледни јаДобра е Bates Motel?
Мислам дека мислиш на овааКако се вика францускана детективска серија на Fox Crime, иде во моментов, преводот е Иследници?
ја има прва епизодаWho Is America? ја има за даунлоуд или уште не?
Се согласувам, одлична серија. Ја обожавам Агата и ја имав прочитано книгата пред да ја гледам серијата па бев малце скептична на почеток дали ќе успеат убаво да ја прикажат приказната ама секоја чест, ме воодушевија.Дали некој ја гледаше минисеријата And Then There Were None, на BBC?Трилер - мистерија, направена според роман на Агата Кристи, само 3 епизоди има, по обичај. Не можам да пребарувам на форумов, зашто зборчињата биле прекратки или пречести. Ако не сте ја, препорачувам! Се е одлично во серијата, почнувајќи од глума, кадри, камера, сценарио... Вистинско уживање е.
P.S. Ако погодите кој или што е убиецот, честам Милка.
Имало и филм снимен, во 40-тите, според истиот роман, мора и тој да се погледне.Се согласувам, одлична серија. Ја обожавам Агата и ја имав прочитано книгата пред да ја гледам серијата па бев малце скептична на почеток дали ќе успеат убаво да ја прикажат приказната ама секоја чест, ме воодушевија.
Не, и оваа е океј, баш денес ја начекав ама малце подосадничка