Општи дискусии за ТВ серии

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.146
Поени од реакции
37.694
Секако дека имаме

Мене не ми одговара класичен блу реј зошто префрлам на усб за да гледам на тв па ми е малку премногу верзија од 5гб
HDMI? Многу подобар квалитет!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пишувајте само имиња на тракери, немојте и директни врски како што отстранував досега, знаете дека е незаконски.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како може серија како The IT Crowd да е толку потценета? :eek: првиот пат ја гледав одамна ама дете бев што се вика, сега месецов пак ја изгледав и не можам да се соберам од смеење на хаосот во кој успеваа да се најдат :pos:
Мислам дека серијата е почната да се снима во погрешно време. Денес да била првата епизода како што има мањак на квалитетен хумор ќе тераше до 10 сезони.

Член од
10 април 2018
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.550
Како може серија како The IT Crowd да е толку потценета? :eek: првиот пат ја гледав одамна ама дете бев што се вика, сега месецов пак ја изгледав и не можам да се соберам од смеење на хаосот во кој успеваа да се најдат :pos:
Мислам дека серијата е почната да се снима во погрешно време. Денес да била првата епизода како што има мањак на квалитетен хумор ќе тераше до 10 сезони.
Абе денеска една сезона само дал ќе истераше, денеска се што е добро го откажуваат, а оставаат глупости за морони да се вртат по тв

NEROMARE

Niente denaro, niente Svizzero.
Член од
5 јули 2018
Мислења
83
Поени од реакции
63
Да кажам, во Бугарија многу се користи:
  1. zamunda [во] net
  2. arenabg [во] com
  3. zamunda [во] se
Сортирани по популарност. Не ставам линкови за да нема проблеми.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.146
Поени од реакции
37.694
Primetime Emmy Nominations full list of nominations

Три само ептен ме интересираат:
Curb Your Enthusiasm да земе за комедија
Larry David за главен глумец во комедија
The Zen Diaries of Garry Shandling за документарец
Чекај малце, како може да е GoT во конкуренција, кога лани не беше?[DOUBLEPOST=1531424732][/DOUBLEPOST] Screenshot_3.jpg
О, Боже, ќе си пукам в колено!

Последно уредено:
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Се тие па тие, досадно е и да ги читаш.

Се што е поврзано со драма ќе земе Хендмејд. Едино ми е кејф за Ивон кај нив, па и за Фајнс, се надевам дека ќе добијат во споредна, додека за главна нејќам пак Мос да земе, кинескињата од Килинг Ив беше сјајна во улогата. (али Мос ќе земе)
Глоу и Кими Шмит во комедии, дотолку им треба место да пополнат со глупости? :coffee:
Дали конечно, конечно Мејси ќе добие Еми за Шејмлес?! Ќе видиме, фингерс кросд.
Во отсуство на Вип и Џулија, многу веројатно е за главна во комедија да земе Рејчел, што искрено, и мој фаворит си е.
И да, документарецот за Гери беше врв.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.811
Поени од реакции
1.714
Чекај малце, како може да е GoT во конкуренција, кога лани не беше?[DOUBLEPOST=1531424732][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 193892
О, Боже, ќе си пукам в колено!
За да влезе во конкуренција некоја серија, мора последната епизода да излезе до датумот кога се објавени номинациите (Хандмаид испадна завчера), инаку влагаат за наредната година, ГоТ се емитуваше покасно, наместо стандардно Април и ја немаше минатата година во номинации.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.787
Поени од реакции
14.850
Предлог серија слична на GOT, Westworld? Зборувам за начинот на снимањето т.е сакам серија во која повеќето сцени се снимани на убави локации, природа.. а не по куќи, канцеларии.. (освен Vikings)

Kajgana Shop

На врв Bottom