Бодибилдинг дневник

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав со ful body workout програмата, а во исто време сум и на низок јаглехидратен внес, па морам да кажам дека толку многу не сум бил изморен од памти век.
Ќе видиме дали ќе ја издржам :D

прво службено патување 2 недели па се разболев 1 недела не идев теретана, па на одмор сега 2 недели, а нема ни шипки овде... многу тажно, изгледа цел напредок што сум направил во тежини последниве 2-3 месеци сеа у канта (((

прво службено патување 2 недели па се разболев 1 недела не идев теретана, па на одмор сега 2 недели, а нема ни шипки овде... многу тажно, изгледа цел напредок што сум направил во тежини последниве 2-3 месеци сеа у канта (((
vo ista sitoacija sum,taka da nesi sam :) vo rok od 1 mesec -2cm na obem,zasega kilazata ista. do septemvri se ke otide jabana. ni gejner ni proteini ni ishrana pomaga. bez treninzi nisto -_-

Мислам дека достигнав највисока тежина откако вежбам во теретана, сега моментално сум 82кг, до пред некој ден бев 83кг, но почнав почесто да трчам и играм фудбал.

Пред се' задоволен сум од себе си бидејќи знам дека можам повеќе, ама таман е и вака.. :D

Дневниче,

40 денови без вежбање, i feel like shit :(, а таман си истерав ок година, ајде уште месец и пол и ваљда ќе има услови за да се почне пак :unsure:

Втор ден кето, се осеќам како гомно.
Ми се врти, имам главоболки, немам сила... ај ваљда ќе помине.

Продолжив, помина тешкото, мислам дека се навикнав :ROFLMAO:
Првата недела дена е тешка, после тоа нема да имаш проблем, ајде па чекаме апдејт што си постигнал.

Се убаво со кетото, ама не се може без алкохол, нај досаден сум у друштво :place:

Се убаво со кетото, ама не се може без алкохол, нај досаден сум у друштво :place:
Bidi razlicen od drugite :p taka veli arnold :jeeee: zenite so konjaci maskoto so voda :D.... Inace kako stojs so pad na telesna masa i muskulna masa? So definicia kako stojs.

Bidi razlicen od drugite :p taka veli arnold :jeeee: zenite so konjaci maskoto so voda :D.... Inace kako stojs so pad na telesna masa i muskulna masa? So definicia kako stojs.
И масти и мускули малку стопени.. долниот дел на стомакот ми е најмачен, додуша таму никогаш не сум ни бил без сало, а сите што ме гледаат во теретана се чудат зошто сум на диета, викаат дека ептен сум изгледал "чист" :icon_lol:

Инаку не бројам калории.. ќе видиме што ќе испадне.

1 месец кето:

- намалено сало, особено се примеќа на половините
- стомачните ѕиркат :cool:
- мускулната маса е задржана повеќе од очекуваното
- добивам комплименти :свиркам:

Од вчера намалив уште малку на калории, ќе видиме дали ќе се досредам за 2 недели.

Дневниче,
силата и кондицијата вратени на посакуваното ниво, малку се преценив последнава недела, па вчера и денес завршив на крај од тренинг со повраќање од премор, гликогенот ми е потрошен целосно и на моменти доаѓам до ниво на хипогликемија, денес морав да испијам 10грама бцаа со 10 грама декстроза за да можам да стојам на нозе.
Моментално комбинација од Ми40 и гигантските сетови на Милош, 6 денови неделно тежински тренинг по 2 мускулни групи на ден плус 4 дена хит кардио, мислам дека ќе умрам од воспаление деновиве, паралелно спуштам телесни масти и качувам мускулна маса, 86 кг со околу 13-15% телесни масти, фалат уште долните и страничните стомачни и да ги изрендам нозете до посакуваното ниво, посакувана килажа 79кг за крај на Август.

Дневниче,
силата и кондицијата вратени на посакуваното ниво, малку се преценив последнава недела, па вчера и денес завршив на крај од тренинг со повраќање од премор, гликогенот ми е потрошен целосно и на моменти доаѓам до ниво на хипогликемија, денес морав да испијам 10грама бцаа со 10 грама декстроза за да можам да стојам на нозе.
Моментално комбинација од Ми40 и гигантските сетови на Милош, 6 денови неделно тежински тренинг по 2 мускулни групи на ден плус 4 дена хит кардио, мислам дека ќе умрам од воспаление деновиве, паралелно спуштам телесни масти и качувам мускулна маса, 86 кг со околу 13-15% телесни масти, фалат уште долните и страничните стомачни и да ги изрендам нозете до посакуваното ниво, посакувана килажа 79кг за крај на Август.
Стави некоја слика :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom