vo ista sitoacija sum,taka da nesi sam vo rok od 1 mesec -2cm na obem,zasega kilazata ista. do septemvri se ke otide jabana. ni gejner ni proteini ni ishrana pomaga. bez treninzi nisto -_-прво службено патување 2 недели па се разболев 1 недела не идев теретана, па на одмор сега 2 недели, а нема ни шипки овде... многу тажно, изгледа цел напредок што сум направил во тежини последниве 2-3 месеци сеа у канта (((
Продолжи или се откажа?Втор ден кето, се осеќам како гомно.
Ми се врти, имам главоболки, немам сила... ај ваљда ќе помине.
Продолжив, помина тешкото, мислам дека се навикнавПродолжи или се откажа?
Првата недела дена е тешка, после тоа нема да имаш проблем, ајде па чекаме апдејт што си постигнал.Продолжив, помина тешкото, мислам дека се навикнав
Bidi razlicen od drugite :p taka veli arnold zenite so konjaci maskoto so voda .... Inace kako stojs so pad na telesna masa i muskulna masa? So definicia kako stojs.Се убаво со кетото, ама не се може без алкохол, нај досаден сум у друштво
И масти и мускули малку стопени.. долниот дел на стомакот ми е најмачен, додуша таму никогаш не сум ни бил без сало, а сите што ме гледаат во теретана се чудат зошто сум на диета, викаат дека ептен сум изгледал "чист"Bidi razlicen od drugite :p taka veli arnold zenite so konjaci maskoto so voda .... Inace kako stojs so pad na telesna masa i muskulna masa? So definicia kako stojs.
Стави некоја сликаДневниче,
силата и кондицијата вратени на посакуваното ниво, малку се преценив последнава недела, па вчера и денес завршив на крај од тренинг со повраќање од премор, гликогенот ми е потрошен целосно и на моменти доаѓам до ниво на хипогликемија, денес морав да испијам 10грама бцаа со 10 грама декстроза за да можам да стојам на нозе.
Моментално комбинација од Ми40 и гигантските сетови на Милош, 6 денови неделно тежински тренинг по 2 мускулни групи на ден плус 4 дена хит кардио, мислам дека ќе умрам од воспаление деновиве, паралелно спуштам телесни масти и качувам мускулна маса, 86 кг со околу 13-15% телесни масти, фалат уште долните и страничните стомачни и да ги изрендам нозете до посакуваното ниво, посакувана килажа 79кг за крај на Август.