The Wild Boy
љепотан
A8, дефинитивно.Меѓу Samsung А8 и Huawei P20 Lite дали има некој искуство и за кого би се одлучиле?
Super AMOLED екран, и апдејт за Android Oreo.
Џек за слушалки, Micro SD expandable, и добра камера.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A8, дефинитивно.Меѓу Samsung А8 и Huawei P20 Lite дали има некој искуство и за кого би се одлучиле?
A8Меѓу Samsung А8 и Huawei P20 Lite дали има некој искуство и за кого би се одлучиле?
Gift for you во сити молНекој што изработува футроли со слика по избор во Скопје?
Sony Xpera XA2 или Huawei P Smart ?
предности и недостатоци ?
Земи си Сони,срање е ама трактор е [emoji4]Sony Xpera XA2 или Huawei P Smart ?
предности и недостатоци ?
Да не си на Oreo Beta програмата?Huawei P20 Lite (Орео) и имам проблем со тајмерот на Music Player, кога ке наместам одредено време и кога ке се заклучи телефонот тајмерот се исклучува и музиката си пее додека не ја исклучиш.Во Advanced and Permisions се му е наместено.
Исто така уште нешто, slide/drag down топ менито од горе тоа, кај сите на Андроид кога ке повлечеш еднаш отвара еден ред па уште еднаш за 2риот ред.Кај мене одма 2та реда. И тука се пребарани сите опции. Дали се местат на друг начин и дали се работи за багови или штознам.
Да не си на Oreo Beta програмата?
за докажување само ако успееш да го снимиш со друг телефон/фотоапарат како сам врте на број телефонот, друг начин не гледамДали се смета за сериозен дефект ако телефонот по ѕвонење ( па и разговор со некој број) сам врти на друг број од контактите ?? Не е дабл клик, а се работи за 20 дена нов телефон .. денес ми почна од сабајле, 2 пати направи... од деловницата во Бисер, ме убедуе не го праќај за тоа во сервис, демек се случувало и на поскапи телефони од ѓубрево што ми го продадоа......
А ако решам да ги гонам преку пазарна , има ли начин овој дефект на тачот да се докаже ( некој запис внатре) , на пример во независен сервис ??
Врска немам, во About кај System settings за Андроидот никаде не пишува дека е бета![]()