Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Меѓу Samsung А8 и Huawei P20 Lite дали има некој искуство и за кого би се одлучиле?
A8, дефинитивно.
Super AMOLED екран, и апдејт за Android Oreo.
Џек за слушалки, Micro SD expandable, и добра камера.

Некој што изработува футроли со слика по избор во Скопје?

Sony Xpera XA2 или Huawei P Smart ?
предности и недостатоци ?

Sony Xpera XA2 или Huawei P Smart ?
предности и недостатоци ?

На мој другар на П смартот му се јави розева дамка над местото од сим картицата...а на еден друг негов пријател иста таква флека но на десната страна. Во Телеком му рекле дека ќе му го заменат телефонот, но тоа било мана на овие телефони.

За флеката гарантирам дека ја има....а за причината само пренесувам

Huawei P20 Lite (Орео) и имам проблем со тајмерот на Music Player, кога ке наместам одредено време и кога ке се заклучи телефонот тајмерот се исклучува и музиката си пее додека не ја исклучиш.Во Advanced and Permisions се му е наместено.
Исто така уште нешто, slide/drag down топ менито од горе тоа, кај сите на Андроид кога ке повлечеш еднаш отвара еден ред па уште еднаш за 2риот ред.Кај мене одма 2та реда. И тука се пребарани сите опции. Дали се местат на друг начин и дали се работи за багови или штознам.

Huawei P20 Lite (Орео) и имам проблем со тајмерот на Music Player, кога ке наместам одредено време и кога ке се заклучи телефонот тајмерот се исклучува и музиката си пее додека не ја исклучиш.Во Advanced and Permisions се му е наместено.
Исто така уште нешто, slide/drag down топ менито од горе тоа, кај сите на Андроид кога ке повлечеш еднаш отвара еден ред па уште еднаш за 2риот ред.Кај мене одма 2та реда. И тука се пребарани сите опции. Дали се местат на друг начин и дали се работи за багови или штознам.
Да не си на Oreo Beta програмата?

Како да исклучам вибрирање при пишување на пораки?Имам Huawei p20 lite.

Дали се смета за сериозен дефект ако телефонот по ѕвонење ( па и разговор со некој број) сам врти на друг број од контактите ?? Не е дабл клик, а се работи за 20 дена нов телефон .. денес ми почна од сабајле, 2 пати направи... од деловницата во Бисер, ме убедуе не го праќај за тоа во сервис, демек се случувало и на поскапи телефони од ѓубрево што ми го продадоа......
А ако решам да ги гонам преку пазарна , има ли начин овој дефект на тачот да се докаже ( некој запис внатре) , на пример во независен сервис ??

Последно уредено:
Sum imal i kineski kanti...no ova mi se nema slučeno
Baraj si nov telefon...ne popuštaj

Дали се смета за сериозен дефект ако телефонот по ѕвонење ( па и разговор со некој број) сам врти на друг број од контактите ?? Не е дабл клик, а се работи за 20 дена нов телефон .. денес ми почна од сабајле, 2 пати направи... од деловницата во Бисер, ме убедуе не го праќај за тоа во сервис, демек се случувало и на поскапи телефони од ѓубрево што ми го продадоа......
А ако решам да ги гонам преку пазарна , има ли начин овој дефект на тачот да се докаже ( некој запис внатре) , на пример во независен сервис ??
за докажување само ако успееш да го снимиш со друг телефон/фотоапарат како сам врте на број телефонот, друг начин не гледам
инаку тоа некој проблем со софтверот некој ептен лош софтвер, што телефон е во прашање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom