Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.565
Поени од реакции
939
Меѓу Samsung А8 и Huawei P20 Lite дали има некој искуство и за кого би се одлучиле?
A8, дефинитивно.
Super AMOLED екран, и апдејт за Android Oreo.
Џек за слушалки, Micro SD expandable, и добра камера.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Некој што изработува футроли со слика по избор во Скопје?

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.376
Поени од реакции
13.290
Sony Xpera XA2 или Huawei P Smart ?
предности и недостатоци ?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.256
Поени од реакции
15.343
Sony Xpera XA2 или Huawei P Smart ?
предности и недостатоци ?
На мој другар на П смартот му се јави розева дамка над местото од сим картицата...а на еден друг негов пријател иста таква флека но на десната страна. Во Телеком му рекле дека ќе му го заменат телефонот, но тоа било мана на овие телефони.

За флеката гарантирам дека ја има....а за причината само пренесувам

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Huawei P20 Lite (Орео) и имам проблем со тајмерот на Music Player, кога ке наместам одредено време и кога ке се заклучи телефонот тајмерот се исклучува и музиката си пее додека не ја исклучиш.Во Advanced and Permisions се му е наместено.
Исто така уште нешто, slide/drag down топ менито од горе тоа, кај сите на Андроид кога ке повлечеш еднаш отвара еден ред па уште еднаш за 2риот ред.Кај мене одма 2та реда. И тука се пребарани сите опции. Дали се местат на друг начин и дали се работи за багови или штознам.

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.565
Поени од реакции
939
Huawei P20 Lite (Орео) и имам проблем со тајмерот на Music Player, кога ке наместам одредено време и кога ке се заклучи телефонот тајмерот се исклучува и музиката си пее додека не ја исклучиш.Во Advanced and Permisions се му е наместено.
Исто така уште нешто, slide/drag down топ менито од горе тоа, кај сите на Андроид кога ке повлечеш еднаш отвара еден ред па уште еднаш за 2риот ред.Кај мене одма 2та реда. И тука се пребарани сите опции. Дали се местат на друг начин и дали се работи за багови или штознам.
Да не си на Oreo Beta програмата?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.693
Поени од реакции
22.598
Како да исклучам вибрирање при пишување на пораки?Имам Huawei p20 lite.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.115
Поени од реакции
16.254
Дали се смета за сериозен дефект ако телефонот по ѕвонење ( па и разговор со некој број) сам врти на друг број од контактите ?? Не е дабл клик, а се работи за 20 дена нов телефон .. денес ми почна од сабајле, 2 пати направи... од деловницата во Бисер, ме убедуе не го праќај за тоа во сервис, демек се случувало и на поскапи телефони од ѓубрево што ми го продадоа......
А ако решам да ги гонам преку пазарна , има ли начин овој дефект на тачот да се докаже ( некој запис внатре) , на пример во независен сервис ??

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.256
Поени од реакции
15.343
Sum imal i kineski kanti...no ova mi se nema slučeno
Baraj si nov telefon...ne popuštaj

Член од
10 април 2018
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.550
Дали се смета за сериозен дефект ако телефонот по ѕвонење ( па и разговор со некој број) сам врти на друг број од контактите ?? Не е дабл клик, а се работи за 20 дена нов телефон .. денес ми почна од сабајле, 2 пати направи... од деловницата во Бисер, ме убедуе не го праќај за тоа во сервис, демек се случувало и на поскапи телефони од ѓубрево што ми го продадоа......
А ако решам да ги гонам преку пазарна , има ли начин овој дефект на тачот да се докаже ( некој запис внатре) , на пример во независен сервис ??
за докажување само ако успееш да го снимиш со друг телефон/фотоапарат како сам врте на број телефонот, друг начин не гледам
инаку тоа некој проблем со софтверот некој ептен лош софтвер, што телефон е во прашање

Kajgana Shop

На врв Bottom