wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.659
- Поени од реакции
- 34.091
January
Sherlock season 4 - odlicna ili barem podobra od treta
Gotham season 1, season 2 do pola - boza ali bolja od arrow, that joker tho
Series of Unfortunate Events - meh, docekav losa serija od netflix, cekav koa.. stilot na pushing daisies, preporaka za nea bolje.
Flash - poslednite epizodi posle flashpointot, savitar mi ja odrzuva kolku tolku, inaku veke mi ja gubi zabavosta radi nekoja povtorlivost..
Sunny in philadelphia 4 epizodi, odlicen start, klasika. <3
This is Us season one 15tinaniskoceni... 10/10 em da places em da se smees, kolku dusa ima serijava covece... ogromna preporaka.
The Exorcist season 1 - onaka prosek, soliden pocetok posle tupenje do kraj. Samo bad boy exorcistot vredese od cela serija. Solidna gluma.
Taboo - site epizodi iskoceni, mene mi e dobra iako jade hejt.. tom hardy ima crazy eyes. Pagam na skapa produkcija.
Office season 3 i Archer season 6 za pred spienje.
Chance epizode 1 so hugh laurie ama na tolku ke ostane.
Sherlock season 4 - odlicna ili barem podobra od treta
Gotham season 1, season 2 do pola - boza ali bolja od arrow, that joker tho
Series of Unfortunate Events - meh, docekav losa serija od netflix, cekav koa.. stilot na pushing daisies, preporaka za nea bolje.
Flash - poslednite epizodi posle flashpointot, savitar mi ja odrzuva kolku tolku, inaku veke mi ja gubi zabavosta radi nekoja povtorlivost..
Sunny in philadelphia 4 epizodi, odlicen start, klasika. <3
This is Us season one 15tinaniskoceni... 10/10 em da places em da se smees, kolku dusa ima serijava covece... ogromna preporaka.
The Exorcist season 1 - onaka prosek, soliden pocetok posle tupenje do kraj. Samo bad boy exorcistot vredese od cela serija. Solidna gluma.
Taboo - site epizodi iskoceni, mene mi e dobra iako jade hejt.. tom hardy ima crazy eyes. Pagam na skapa produkcija.
Office season 3 i Archer season 6 za pred spienje.
Chance epizode 1 so hugh laurie ama na tolku ke ostane.