- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Мислам дека фалеше вакво нешто за подобра прегледност и комплетирање на целокупната филмско-сериска раја.Како и во Moviespotting 2016 така и овде правилата се исти се оценува од 1 до 10 такџоер и од 1 до 5 како год сакате.Со темава мислам дека подобро ќе ја заокружиме наклонетоста на филмските манијаци на форумов као шо кажав ќе дае подобар призор за тоа колку членовите уживат и тоа е углавном.Рецензи,пофалби,критики- си знаете веќе,и да ќе заборавев ставате серија по изгледана сезона.
Да отворам сезоната
-Silicon Valley
-Making a murderer
-Twin Peaks( Ова не се важи прва епизода начнав ама до крајов на месецов планирам да ја нема )
Пс-Да ја отворев темава по мој вкус да се собереа Clockwork orange,Eraserhead,lost highway,Shining немаше да испаднат толку луцидни ко мојот пост( а не постам М)
Да отворам сезоната
-Silicon Valley
-Making a murderer
-Twin Peaks( Ова не се важи прва епизода начнав ама до крајов на месецов планирам да ја нема )
Пс-Да ја отворев темава по мој вкус да се собереа Clockwork orange,Eraserhead,lost highway,Shining немаше да испаднат толку луцидни ко мојот пост( а не постам М)
Ми се падна гратис