Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.553
- Поени од реакции
- 10.347
Според ФИФА, најверојатно следното СП во Катар ќе биде од некаде 20 ноември до 20 декември 2022 година. [emoji846]
Нема шанси.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според ФИФА, најверојатно следното СП во Катар ќе биде од некаде 20 ноември до 20 декември 2022 година. [emoji846]
Сака некој да отвори тема за финалето?
светсково ми беше уживанција, се изнагледав фајтерски дух, сите екипи беа горе доле симпатични. Гледав Хрватска како да гледам филм режиран од стивен спилберг, гледав една Кореа која душа немаа против Германија и со крајни сили дадоа два гола. Гледав едни Лидеришта како Роналдо, Модриќ, Шмајхел, Годин. Виртуози како Хазард, Мбапе, Кутињо. Изгледав утакмици на екипи кој немаа големи имиња во тимовите ама едноставно гинеа на терен до последна стотинка. Недостатокот на индивидуалци го покриваа со огранизирана колрктивна игра.
за вас незнам ама за мене е what a time to be alive. после 2006 најдобро светско првенство во мојот живот.
По кои параметри се бирани одредени 4-5 души за кои верувам сите се согласуваме, да не ги набројувам?
Колку пати ќе згрешиш денеска со објавите?Не е изглеа официјален, моја грешка.
Колку сакам, ми се можеКолку пати ќе згрешиш денеска со објавите?![]()