СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Го дигавте во облаци,не заебавај.Убаво се сеќавам дека уште на почетокот јас бев единствен кој потегна паралела со Мојс.Да не буричкаме низ минатото.:)

Јас сум првиот во одбрана на Емири:icon_lol:,спасителот наш.Што би рекол еден драг член,госпоТ.
Дај боже да успее со нас преварантов.

Ми текнува кога го споредувавте со Анри и моите одговори на тие постови.Дури после толку години еве дури во Мбапе гледаме нешто што е најблиску до Тити.:)

Епа сте гледаш, ништо поразлично од други фан клубови :) од Кајганава што се сеќавам само Бенитез во Реал и Бенитез во Челзи биле дочекани на нож, за сите друго имало оптимизам ;)

Епа сте гледаш, ништо поразлично од други фан клубови :) од Кајганава што се сеќавам само Бенитез во Реал и Бенитез во Челзи биле дочекани на нож, за сите друго имало оптимизам ;)

Една работа,наспроти десет.На кантар исто.:)Не може некој константно да прави бисери и некој повремено и на крај абе исти се.
Иронично е што мене ме цитираш за Емери.:)

Една работа,наспроти десет.На кантар исто.:)Не може некој константно да прави бисери и некој повремено и на крај абе исти се.
Иронично е што мене ме цитираш за Емери.:)
Епа истото и јас го мислам за Марсијал :) Уживај, знам кое е твоето мислење за него.

Ок е друже, не секој што заиграл за Јунајтед е играчиште, не ми го кажувај Флечер милион утакмици имам изгледано, просечен играч кој во системот на Ферги изгледаше добро и вршеше добра работа. Како играше после Јунајтед просветли ме? Јас не викам дека не е добар играч он, ама играчиште у реду е. Играчиште е Модриќ, Чаби Алонсо, Чави, Снајдер, не и Флечер со две леви нозе. :D

Не го споредив со никој од овие што си ги пишал и не реков никаде дека е светска класа. Пишав стрикно за тој период а дека беше играчиште тие 2 сезони и покажа класа, покажа. Болеста го спречи да изигра повеќе сезони на тоа ниво и да стане светска класа и тоа е тоа.

Сколс беше „крем де ла крем“ играч што би рекле Милковски и Стерјов, од нивото на Чави и Пирло, или сега Модриќ, веројатно најталентираниот од таа славна генерација.
tenor.gif

ЕлНињо, ти си? :D

Него, приметивте дека како што поминува првенствово се помалце и помалце се користи ВАР и се помалце се збори за ВАР? (y)

Него, приметивте дека како што поминува првенствово се помалце и помалце се користи ВАР и се помалце се збори за ВАР? (y)

вероватно пошто помалце утакмици се играат

- Слава Украини, Београд гори! - тоа вика малоумников.

Чекај бе, па нели за ова баш сеа го опоменаа?

Београд се вика кафаната, не мисли на градот. :)

вероватно пошто помалце утакмици се играат
Па не верувам да е само тоа. На почетокот видоа сите дека нема ништо да помине непрегледано, па сигурно сега и самите играчи се свесни дека треба повеќе да пазат и дека нема простор за глупирање.

Според ФИФА, најверојатно следното СП во Катар ќе биде од некаде 20 ноември до 20 декември 2022 година. [emoji846]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom