Мислам дека си грешка! Се работи за моделот Lomo ECO, а не за LCLH, те. за послабиот 35GWH12QB, а не QC... koj е сепак намален од 23К на 20К! Можеби и јас сум грешка (сепак на флаерот на GREE не се гледа за кој модел е, а ако не се лажам внатрешната е од поскапиот модел!? (заоблена е и со голем дисплеј десно).... но гледам на klimi.mk дека е намален еколошкиот, кој е за класа послаб и многу поевтин од Lomo LCLH.... а тие се партнер меѓу другото и на GREE...!? Ќе кажат ваљда прозваните... експресно!
Хаха, прашав, леле кои прави манипулатори се еееј.
Се работи за lomo eco, а не пишува eco никаде ни моделот.
Второ внатрешната единица на сликата е иста како на lomo lclh, и ми вика ама сеа внатрешната на ломо еко е иста како на ломо.
Жити се ни се знае кој јаде ни кој пие, ни кој склопува клими, ни сериски броеви ни модели, се е каша попара.
Еве ќе речам да ги поздравам за убавата цена и добриот избор али у момент ме вратат во реалност и сфаќам какви манипулатори се.
Како што и порано пкшам се од GREE е повеќе или помалку еден вид С Т А П И Ц А.
Топла препорака за тие што сакаат да се топлат на клими ако сакате да дадете малку повеќе пари земете си јапонски бренд.
Ако сакате помалку едноставно е ситуација на ждрепка на среќа.
Кој знае што има внатре во нивните клими, нишо чудно и пржени јајца со пиперки да има внатре.
Нека не ви мотат празна слама егв, бгв, еев, ваков онаков компресор, слики од нивни телефони итн.
Барем знам дека тошиба во 16 сузуми плус нема твинротари и тоа е тоа.
А ако купите GREE знаете што има внатре, е чушки знаете што има.
Sent from my iPhone X using Tapatalk