Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.657
- Поени од реакции
- 31.886
Една хипстерска препорака од мене. Одлично возење, нарација и визуелна поставеност. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најубаво игнорирај одредени пациенти. Новите членови со тек на време ќе ги научат, е сега во меѓувреме некој ќе биде заебан ама тоа е.Аман бе 2 поста одбиени поради критики кон грее. Ај ќе почнам и јас со бели мерачи да ги класифицирам климиве. ама нели требаше да биде објективен форумов. та нее само грее та не е само тоа најекономично греење.
Treba da da ti odgovori nekoj sto ja ima veke od korisnicko iskustvo svoe da tu kaze dali e zadovilen ili ne. Ne slusaj nikoj drug.оваа ја бива ли
Haier Tundra AS12TA2HRA/1U12BE8ERA SMART WIFI READY
пишува митсубиши компресор
проверив сервисно упатство на надворешна единица компресорот е KNB102FBHMC
Прегледај го приврзокот 193708
прашај овде https://www.krusel.mk/mitsubishi-electric-msz-sf35ve-5-5-kw-klimatizer-inverter?search=SF50VEСакам да ја купам SF50VE, во енергосистем и klimi.mk ја немаат на лагер.
Дали можеби некој има информација каде можам да ја купам?
Мислам дека си грешка! Се работи за моделот Lomo ECO, а не за LCLH, те. за послабиот 35GWH12QB, а не QC... koj е сепак намален од 23К на 20К! Можеби и јас сум грешка (сепак на флаерот на GREE не се гледа за кој модел е, а ако не се лажам внатрешната е од поскапиот модел!? (заоблена е и со голем дисплеј десно).... но гледам на klimi.mk дека е намален еколошкиот, кој е за класа послаб и многу поевтин од Lomo LCLH.... а тие се партнер меѓу другото и на GREE...!? Ќе кажат ваљда прозваните... експресно!![]()
Ова ако е LCLH е бомба понуда, за сите што сакаат ефтини инвертери.
Него она што ме плаши и загрижува е, ако greestore може од 31.000 да ја спушти на 19.999 и сигурно се пак со огромна заработка, колку е набавната тогаш, 150 еур .
Сигурно и останатите модели поскапите набавна им е 200-250 еур и тука се со цени од 40.000-50.000-60.000
Он топик, со таа цена не постои подобар избор на пазаров за непроверени климичиња.
Големо браво за greestore стварно фер цена.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Мислам дека си грешка! Се работи за моделот Lomo ECO, а не за LCLH, те. за послабиот 35GWH12QB, а не QC... koj е сепак намален од 23К на 20К! Можеби и јас сум грешка (сепак на флаерот на GREE не се гледа за кој модел е, а ако не се лажам внатрешната е од поскапиот модел!? (заоблена е и со голем дисплеј десно).... но гледам на klimi.mk дека е намален еколошкиот, кој е за класа послаб и многу поевтин од Lomo LCLH.... а тие се партнер меѓу другото и на GREE...!? Ќе кажат ваљда прозваните... експресно!![]()