Толстој
екс Бомбастичен
човек на тие години од природна смрт не умира.
Од кога смртта има граници?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
човек на тие години од природна смрт не умира.
Па од природна напишал.Од кога смртта има граници?
Па од природна напишал.
Абе има овде медицински поопитни од мене, али ја не знам многу (или ниеден) случаи на такво нешто. Аутопсија увек наоѓа нешто.И треба да значи дека ти, јас, трет имаме 33 години неможе да умреме од природна смрт? Ни под разно?
Абе има овде медицински поопитни од мене, али ја не знам многу (или ниеден) случаи на такво нешто. Аутопсија увек наоѓа нешто.
Природна смрт ваљда е исто што и умрел од старост.
Едноставно, кога објективно би се земале в предвид сите информации кои ги имаме, никој не би дошол до заклучок (дури ни ти) дека шансите за тоа не се ништо друго, освен минимални.Медицински да немаш блага веза би знаел дека може да те снајде природна смрт и на многу помлада возраст од 33 години. Има случаеви многу, ме мрзи да барам по интернет само сега
Се понашаше како да глуми спонтаност.Какво алиби? Дека она не била на местото кога починал? Мене ми е девојчето страшно антипатично, ама ич не ти ја разбирам реченицава.
Можно ли е да има некаква поврзаност смртта на В.И. и апсењето на криминалната банда пред некој ден?
Некои го поврзуваа Влатко дека бил сплеткан со некои криминалци и криминални групи.
Знам дека има бес и агресија во тебе (нормално е тоа кога се губи роднина) ама како прво, Влатко беше јавна личност така што нема да има затворање на темата. Ако не се збори тука, ќе најдеш како се збори на ФБ под објави на весници, не знам што ти менуваГлупости!
Дај те бе затворете ја темава, до кое ниво дојде дискусијава за неговата смрт е срамно за читање.
Не се знае дали е дрогаСе ова што го пиша требало и самиот си размисли пред да почне да се дрогира.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ако се праиме на тошо ондак не се знае дека е дрога. Едино што не се знае дали е од предозирање или долгодишна злоупотреба на дрога. Како и да вртиш па причината е дрога.Не се знае дали е дрога
Има доста вакви случаи, кога после рехабилитација или пауза пак земаат, "за старите времиња еднаш" и одма OD. Затоа што кога задњи пут зимал толеранцијата му била на друго ниво и количините што ги зимал исто. Сега, после пауза, има друга толеранција, а он зима како што зимал задњи пут.Ако се праиме на тошо ондак не се знае дека е дрога. Едино што не се знае дали е од предозирање или долгодишна злоупотреба на дрога. Како и да вртиш па причината е дрога.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk