- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.851
- Поени од реакции
- 10.225
пробај на друг Pc, пробај на windows 10,пробај на mac ако имаш, не верувам дека е хардверProbav se toa, izglea hardverski problem ima.
пробај на друг Pc, пробај на windows 10,пробај на mac ако имаш, не верувам дека е хардверProbav se toa, izglea hardverski problem ima.
Probano na poveke PC, probano na Windows 10. Na mac ne sum probal, ama moze da najdam kolku za probaпробај на друг Pc, пробај на windows 10,пробај на mac ако имаш, не верувам дека е хардвер
пробај уште тоаProbano na poveke PC, probano na Windows 10. Na mac ne sum probal, ama moze da najdam kolku za proba
Кажи го проблемов кога знарш што е, или знам што е расипан еДечки, не лупетајте, телефонот има хардверски проблем. End of story.
нанд.Кажи го проблемов кога знарш што е, или знам што е расипан е
Можно е, ама сум имал со ист проблем а не бил нандот.нанд.
Но зошто истиот коментар на 3 различни теми?Тотално разочараa Ајпл (Apple) ништо никаква иновација Целта им е да земат што повекје пари за џабе
Сега и потврдија дека Самсунг е стварно најдобар и по фер кон народот а и сто пати подобар и по иновативен од нив .. :$
Намаесто 3G стави (селектирај) на LTE и после подесувај таму vipoperatorStaviv Vip kartica na Iphonot, mreza imam ama internet nema iako si stoi 3G mreza vo sto moze da bide problemot? Vi blagodaram odnapredПрегледај го приврзокот 198462
Поврзи се со ајтунис и одбирај и одбирај некое музика од твојот ПЦто што си го чувал , А БЕ гледај на Јутуб па ќе се снајдешКако можам да симнувам музика од IPhone 6 ?