Ај сега вакаДоброто го заменуваш со уште подобро,нели
се целиме секогаш кон подоброто
)))нешто го нема шефот твој да кажи нешто со сечено лепено
)
Кој лајкнал кај лајкнал па те испрача теб)))
ПозДрав секое добро)[DOUBLEPOST=1530852859][/DOUBLEPOST]
Alter ego No.2
Да навистина малКу трошеше ама оваа уште помалку ке троши имам постирано сметки со сите потрошувачи ви домот.
Како што му пишав на другарти alter ego no.3 се стремиме на подоброто секогаш барем некои од нас поздрав и за тебе и за тебе секое добро
Од каде сум можеш да видиш по моите постови и тоа ако си ја читал темата од почеток, тоа штом сум од друг град значи дека погоре споментатиот неможе да ми биде шеф, во мојот град нема греесторе продавница...Ниту пак јас имам намера да отворам една

Но ти другар очигледно воопшто не си ја прател темата...Факт е дека новата клима е многу подобра од претходната што си ја имал...Но факт е и дека претходната не била добра како што ја прикажуваш, ако не дуваше ладно во стенд бај ти немаше ни да ја замениш, нели затоа и се зачлени на темата за да побараш помош(и ова е факт), за таа негативна работа на Аерито???Пошто не си читал можеш видиш дека и јас сум погрешил и сум зел како твојата клима само постариот модел, и никаде потаму не сум рекол дека таа клима е добра..Читајки ја темата увидов научив и зедов друга клима која ќе ги задоволи моите потреби, Хансол во мојот случај...Е сега јас викам дека оваа клима е добра ама има и подобри од неа ај сега јас по една сезона (две се сега кај мене а кај тебе само една сезона) да земам подобра клима кога оваа што ја имам е добра, или ти другата година земи подобра од ФХ, земи Даикин Уруру сега...Во Скопје што има насекаде Аери незначи дека тие се добри, едно време (незнам колкав си ти) сите возеа тико, ама дали то значеше дека Тикото беше добар автомобил?
Со влегување во безпотребни конфликти и без факти со тој кој го споменуваш и други кои се задоволни корисници на еден модел во случајот грее ја упропастивте темата...
Поздрав и долго да те служи новата клима, за старата си знаеш и самиот..