Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
И јас така очекувам. Да стартува со овие кои ги одиграа припремите. Али Жуфо ќе фалел ради повредата.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Epa togas Najdoski mesto nego a Micevski kje bide poofanziven.

Екипа мутна од Маркова Река.
Дефиниција за комбинации и провизии :)
Скоро секој бразилец у МК иде преку нив.

Се надевам дека ќе го биде овој зашо стварно ме плаши Пјуник.
Зедоа екс трењер на Русија у21 а тој повлече неколку бивши у-21 играчи.. што најверојатно не ее мала работа од толкава земја да стигнеш до избор од 30тина фудбалери.

Attachments

• 20180706_162138.jpg
    20180706_162138.jpg
    521,1 KB · Прегледи: 54
  • 20180706_162115.jpg
    20180706_162115.jpg
    472 KB · Прегледи: 54
3:0 на полувреме... 2хЛира и еден Матеј

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Meanwhile Sileks potpisvit so igrach koj doagja direktno od Tuniskoto prvenstvo potocno Club African (12M vreden tim sporet TM) prethodno so nastapi za Lecce, Crotone, Genova 85 nastapi vo Seria B isto igral i vo vtora liga Svajcarija.. samo sho nemal nastap poslednava godina :P

Прашање сега колку од форумот се на платен список на Панчев

Битанг немало да биде во комбинација за дуелот во Ерменија оти не добил виза. Како бе може да не му даваат виза??

Битанг немало да биде во комбинација за дуелот во Ерменија оти не добил виза. Како бе може да не му даваат виза??

So koj ke igrame, so Stojko? Sigurno maslo na nesposobnata uprava..

Ќе игра Бабунски место него

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

So koj ke igrame, so Stojko? Sigurno maslo na nesposobnata uprava..
Ај што не е точно, ама како може да биде крива управата ако на некого му е одбиено барањето за виза. Како од управа да ги издаваат визите...

Битанг ќе патува за Ереван со соиграчите затоа што има виза за влез во Ерменија. Луѓе од клуб во понеделник одат за Софија да ја подигнат. Не знам на кого му одговара постојано да се шират дезинформации?!

Ај што не е точно, ама како може да биде крива управата ако на некого му е одбиено барањето за виза. Како од управа да ги издаваат визите...

Битанг ќе патува за Ереван со соиграчите затоа што има виза за влез во Ерменија. Луѓе од клуб во понеделник одат за Софија да ја подигнат. Не знам на кого му одговара постојано да се шират дезинформации?!
Dajbozhe da e taka i da igra, Sportmedia i Vardarfans (koj se bliski so lugjeto od uprava) ja objavija vesta deka Bitang nema viza, ako na nekogo ne mu odgovara ovaa "dezinformacija" sigurno e na Pyunik, nema da znaat so sho sostav ke igrame:)

Картите за со Пјуник кога ќе ги пуштат и дали ќе има на некоја ТВ пренос во четврток?

Ванче Шиков е слободен играч.Му завршил договорот со Тобол.Еве им искустен одбрамбен играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom