Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се претера веќе со сапуницава. Незнам што толку се чека кога баш добар однос имаат Јувентус и Реал, нека кажат дали доаѓа или не, ќе си играме игра ајде недела дена. Се повеќе и повеќе ми личи како да Роналдо со ова сака само да му се зголеми платата од Реал и ништо друго.

Се претера веќе со сапуницава. Незнам што толку се чека кога баш добар однос имаат Јувентус и Реал, нека кажат дали доаѓа или не, ќе си играме игра ајде недела дена. Се повеќе и повеќе ми личи како да Роналдо со ова сака само да му се зголеми платата од Реал и ништо друго.
Ako ova e sapunica togas sto se transferite na Barsa? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ako ova e sapunica togas sto se transferite na Barsa? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Се претерува другар, се поминуваат границите а намерно се прави, се дига фама, сите профитираат од овој ефект со Роналдо сега. Јас сум на мислење дека само сака да си ја покачи платата инаку до сега ќе се знаеше. Доколку па Перез го кочи целиов процес ондак играч на Јувентус во Реал веќе не ми се верува да заигра, пошо се знае дека Ањели и Перез се во многу добри односи као демек :D

Хулк е делумно во право во поглед на Перез, бидејќи според најновите информации само се чекало благослов од Перез... Најверојатно усно прифатил и треба во теков на денот да ги извести челниците на Јуве..

Нормално е дека ќе потрае, станува збор за моментално најдобриот играч во светот, а сумата пари што ќе се одвојат за него е масивна... Не е овој трансфер налик Стураро од Џенова за 5,5 милиони евра платени на три рати.

Според последните шпекулации НАВОДНО Перез почнал да ја дупи работата, што искрено не верувам во ова... Ањели и стариот се во добри односи, али мислам дека Перез одолговлекува се со цел да го изживцира уште толку Роналдо. Тоа е нив личен двобој, а не измеѓу Перез и Ањели.

Се шпекулираше дека утре ќе слета во Торино, али ќе потрае сапуницава уште неколку дена...

Хулк е делумно во право во поглед на Перез, бидејќи според најновите информации само се чекало благослов од Перез... Најверојатно усно прифатил и треба во теков на денот да ги извести челниците на Јуве..
Брат Реал и Јувентус секогаш соработувале, сети се само ситуацијата околу Зидан. Ако стварно Роналдо сака да дојде во Јувентус а Перез го кочи после се што направил за Реал, мислам дека ќе се стави крај на добрите односи помеѓу Јувентус и Реал. Не е Јувентус ситна риба па да си игра со него кој како сака, ипак го држат газдите на цела автомобилска индустирја во Италија.

Перез ако се курчи, ризикува до крајот на животот да не биде сопственик на новите модели на Ферари, нека му мисли..:rolleyes::D

Од толку пишувања има и дека чекал Роналдо да каже дека самиот сака да си оди, па овој да даде грин лајт.

"At the request of Consob, in relation to news recently published by the Press, Juventus Football Club S.p.A. clarify that during the transfer window, the club assess various market opportunities.,"

“[The club] will provide adequate information, as per the rules, upon the eventual completion of the said opportunities.”

Шчезни
Кансело Киелини Калдара Сандро
Џан Пјанич Матуиди
Коста Роналдо Дибала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom