DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Мендеш видете шо изјави 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што?Мендеш видете шо изјави![]()
Што?
Ako ova e sapunica togas sto se transferite na Barsa?Се претера веќе со сапуницава. Незнам што толку се чека кога баш добар однос имаат Јувентус и Реал, нека кажат дали доаѓа или не, ќе си играме игра ајде недела дена. Се повеќе и повеќе ми личи како да Роналдо со ова сака само да му се зголеми платата од Реал и ништо друго.
Се претерува другар, се поминуваат границите а намерно се прави, се дига фама, сите профитираат од овој ефект со Роналдо сега. Јас сум на мислење дека само сака да си ја покачи платата инаку до сега ќе се знаеше. Доколку па Перез го кочи целиов процес ондак играч на Јувентус во Реал веќе не ми се верува да заигра, пошо се знае дека Ањели и Перез се во многу добри односи као демекAko ova e sapunica togas sto se transferite na Barsa?![]()
Брат Реал и Јувентус секогаш соработувале, сети се само ситуацијата околу Зидан. Ако стварно Роналдо сака да дојде во Јувентус а Перез го кочи после се што направил за Реал, мислам дека ќе се стави крај на добрите односи помеѓу Јувентус и Реал. Не е Јувентус ситна риба па да си игра со него кој како сака, ипак го држат газдите на цела автомобилска индустирја во Италија.Хулк е делумно во право во поглед на Перез, бидејќи според најновите информации само се чекало благослов од Перез... Најверојатно усно прифатил и треба во теков на денот да ги извести челниците на Јуве..