Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Дно ќе допре Кикица у талијанска лига, сместа некое копито попут Бурдисо ќе му ја искрши депилираната нога и ќе умре од смрт.

Не може да се смени мислење за период од 2 години. Малку e, мислиш како 2 дена.........
Денес(04.07.2018) 00:58 vs 25.03.2016

90% од форумов менува мислење за Кристијано и Меси од месец во месец па за две години...

90% од форумов менува мислење за Кристијано и Меси од месец во месец па за две години...

Мене не ми е јасно ова со Меси и Роналдо стварно.
Меси е најголемиот фудбалски преварант у историјата на спортот, системски играч у право месо и права лига.
Никад немало ни потреба за дискусија Меси-Роналдо, вториов е најсовршен фудбалер кој некогаш играл ( со Роналдињо, само тоа од Рони кратко траеше)
Али јбг, миленијалс.

( Меси фан бојс стоп, педери стоп)

Se dodeka mesi ne premine vo drug klub i druga liga i ne osvoi nekoj trofej vo taa nova liga sekogas ke bide pod ronaldo .:)

I dokolku juventus potpise so ronaldo mislam deka seria a ke dobie mnogu poveke na gledanost.

Готово..ме проби...сум сменил мислење после две години во кој Роналдо направи дар мар, испоеба мајки и шајќи и поkажа и докажа...,а Меси беше чекор зад него во секој поглед... срам ме било....мене и уште милиони љубетили на фудбалот кој исто така го променија мислењето во овие години. :zver:

Последно уредено:
Ако е така и интерашите имаат добро мислење за Габигол пред да заигра за Интер:D...па интер ис каминг..да не почнуваме сеа со вакви муабети.

Готово..ме проби...сум сменил мислење после две години во кој Роналдо направи дар мар, испоеба мајки и шајќи и поkажа и докажа...,а Меси беше чекор зад него во секој поглед... срам ме било....мене и уште милиони љубетили на фудбалот кој исто така го променија мислењето во овие години. :zver:
Да бе, еден на еден играа па ете Роналдо беше подобар.

Многу е просто, Роналдо доби подобар тим/тренер, додека Барса ги изгуби движечките сили во тимот + Пеп.

Фудбалски и двајцата се многу блиску според мене, за некој може не се, али дека за 2 години Роналдо станал подобар а Меси полош за мене е смешно. Зборам за индивидуалните способности.

За мене Роналдо ми беше уживање да го глеам во Манчестер, али тоа е перцепција и не се расправа за тоа.

За мене Роналдо ми беше уживање да го глеам во Манчестер, али тоа е перцепција и не се расправа за тоа.

Toj Рони беше милина за гледање. Директен, фантастичен дриблер, by far, најдоброто крило што некогаш заиграло во ПЛ по квалитет. Во Реал му се смени стилот на игра.

Мене не ми е јасно ова со Меси и Роналдо стварно.
Меси е најголемиот фудбалски преварант у историјата на спортот, системски играч у право месо и права лига.
Никад немало ни потреба за дискусија Меси-Роналдо, вториов е најсовршен фудбалер кој некогаш играл ( со Роналдињо, само тоа од Рони кратко траеше)
Али јбг, миленијалс.

( Меси фан бојс стоп, педери стоп)
Не ти успеа баш ова, како она со Тоти :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom