- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.593
- Поени од реакции
- 119.662
Дно ќе допре Кикица у талијанска лига, сместа некое копито попут Бурдисо ќе му ја искрши депилираната нога и ќе умре од смрт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде мислењево, ама да копаш 2 години наназад за да видиш некој што напишал, и тоа на навивач на тим што го мразиш, хахаххаахах
90% од форумов менува мислење за Кристијано и Меси од месец во месец па за две години...
Готово..ме проби...сум сменил мислење после две години во кој Роналдо направи дар мар, испоеба мајки и шајќи и поkажа и докажа...,а Меси беше чекор зад него во секој поглед... срам ме било....мене и уште милиони љубетили на фудбалот кој исто така го променија мислењето во овие години.но, добро![]()
Да бе, еден на еден играа па ете Роналдо беше подобар.Готово..ме проби...сум сменил мислење после две години во кој Роналдо направи дар мар, испоеба мајки и шајќи и поkажа и докажа...,а Меси беше чекор зад него во секој поглед... срам ме било....мене и уште милиони љубетили на фудбалот кој исто така го променија мислењето во овие години.![]()
За мене Роналдо ми беше уживање да го глеам во Манчестер, али тоа е перцепција и не се расправа за тоа.
Не ти успеа баш ова, како она со ТотиМене не ми е јасно ова со Меси и Роналдо стварно.
Меси е најголемиот фудбалски преварант у историјата на спортот, системски играч у право месо и права лига.
Никад немало ни потреба за дискусија Меси-Роналдо, вториов е најсовршен фудбалер кој некогаш играл ( со Роналдињо, само тоа од Рони кратко траеше)
Али јбг, миленијалс.
( Меси фан бојс стоп, педери стоп)