Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
Zdarvo dečki imam edni prašanje imam hamachi fighter rs 4T . Imam.pominato okolu 5000 km ima mnohu los start edvaj krenuva I na ugirnici edvaj izleguva dali znaete sto e problemot .

Zdarvo dečki imam edni prašanje imam hamachi fighter rs 4T . Imam.pominato okolu 5000 km ima mnohu los start edvaj krenuva I na ugirnici edvaj izleguva dali znaete sto e problemot .
Може да се ролните, ги имаш проверено?[DOUBLEPOST=1530048549][/DOUBLEPOST]Ме интересира дали dr pulley 5.0 grams слајдерите ќе покажат подобри перформанси отколку 4.2 ролните на malossi, се работи за стандард минарели машина со Reverse ауспух

Последно уредено:
Труе,идам за осигурање,дечки мора налепница за регистрација.....Чудно.Нели еднаш? Нов закон имало..... 1600ден платив сосе осигурање.Сеа уше паркинг комуњарон Шилегов сака.,,,, 10 ден./час :facepalm:

Како секоја година? Ова лето преку 10 пати ме имат застанато и ниту еден полицаец ми нема речено ништо а моторот е регистриран последно 2012та.

Imam benelli 49x so Rekord auspuh. Posle nekoj 20km vozene vcera na slednoto palenje go gubi zvukot isto kako elektricen motor da vozas a pred toa bucese mnogu . Da ne znae nekoj do sto e?

Zdravo.
Sakam da kupam polovna vespa od 600-700evra od 50cc.Dali treba povtorno da ja registriram i osiguram?
I koi se dopolnitelnite troshoci-kolku se plakja za notar,nova sobrakjajna i nekoi drugi raboti?

Ми треба услога, да ме упати некој ако може за резервни делови за Пијаџо скутер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom