Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Glej toa sto si otisol za kratok period od posledno plasirana ekipa ne mora nisto da znaci. Znaeme kakov raspad sistem se poslednoplasiranite ekipi po balkanskive ligi. Moze mu docnele plati, moze ne ispocituvale dogovorenoto moze i tamu da se igra igra na menadzeri i agenti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Во Монтана бил повреден некое време исто информација што ја има на интернет

најјаки сте жими се
требало да се донесат бразилци од повисоките лиги хахаха
значи за ситни пари теорија нема да се собере подобар играч, особено не некој што сигурно може да бира да игра у подобри лиги
ептен јаки филмови си праите со едно пласирање у ЛЕ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не ја сфаќам потребата од постојано ширење непоткрепени информации. На интернет се можеш да провериш денес, па така и дека Данило Бала никогаш не играл во Серија Б, туку само бил дел од екипа од тој ранг на натпреварување, ама без официјален настап. Највисоко ниво каде што играл е Серија Ц или Трета бразилска лига.
Исто како што не знам од каде сознанието дека бил од истата агенција, која го донела Балотели, а и да е така навистина, не гледам како тоа ќе го направи подобар играч. Еве и Глишиќ, и голманот Илиќ, колку што знам се или беа дел од истата агенција како Ерменците, па тоа не значи дека го имаа(т) потребниот квалитет за да играат во Вардар.
За мене поразителен факт е што после само едвај неколку месеци го шутнале од убедливо најслабата екипа во Бугарија за таа натпреварувачка сезона (2016/2017).
Montana taa godina imashe tim vreden 10m na transfer pazarot.

Маневски уште не е дефинитивен, а како што глеам ретерираат кога е тој во прашање...

Најавите беа едни (Петровиќ, Ристевски, Бумба и Тамбе), а испаднаа сосем други (Херанц, Манев, Бала и Лира). Значи ангажирани се далеку поскромни и поефтини играчи (барем 4-5 пати) од првично планираните. Така да искрено не глеам што е тука топ...
Не зборам за најави на Екипа, најавите на Вардар беа дека нема да се засилуваат по секоја цена, односно ке биле фокусирани на младите, на крај мене овој баланс ми е симпатичен, пак ке кажам без тренер.

Montana taa godina imashe tim vreden 10m na transfer pazarot.
И тоа како треба да ни претставува некаква утеха?!
Не зборам за најави на Екипа, најавите на Вардар беа дека нема да се засилуваат по секоја цена, односно ке биле фокусирани на младите, на крај мене овој баланс ми е симпатичен, пак ке кажам без тренер.
Која црна Екипа. Не бладај или толку ги праташ дешавањата во Вардар. Најавите излегоа од Спорт и спорт1.мк, кои директно или индиректно се инволвирани во работата во клубот, и првично ги најавија тие играчи како сигурни засилувања, па после ретерираа дека Самсоненко немал доволно пари да ги исполни нивните финансиски барања.

И тоа како треба да ни претставува некаква утеха?!

Која црна Екипа. Не бладај или толку ги праташ дешавањата во Вардар. Најавите излегоа од Спорт и спорт1.мк, кои директно или индиректно се инволвирани во работата во клубот, и првично ги најавија тие играчи како сигурни засилувања, па после ретерираа дека Самсоненко немал доволно пари да ги исполни нивните финансиски барања.
Sakam da kazham deka igral vo ekipa so dobra konkurencija vo sostav iako ispadnale, za srbinot se cenkale so platata, Tambe bil dogovoren no vo posleden moment dobil dvojno povisoka ponuda od Sheriff ako ne se lazham, igracite tie se, dali ke se dovolno za vtoro i treto kolo i sampionska titula vo mk ke vidime, nego da se vratat skjopanishtava na tribini dobro ke e, dzabe vo sostav i Felipe i Tambe,Bumba ko na tribini ima 20-30 komiti, so Pyunik mozda ke imame 3-4 k pa posle vo prvenstvo ajde ista pricha..[DOUBLEPOST=1530698916][/DOUBLEPOST]Novi vesti: Vanja oficijalno zamina od Vardar. - Kirovski dobi makedonsko drzavjanstvo, momentalno vo sostav imame 7 stranci znaci ima prostor za ushte 1, ako mineme so Pyunik i vo slucaj da nekoj ne se pogodit od igracive dobro ke e ako iskeshiraat ushte nekoe evro pred Tobol.[DOUBLEPOST=1530699018][/DOUBLEPOST]
Sakam da kazham deka igral vo ekipa so dobra konkurencija vo sostav iako ispadnale, za srbinot se cenkale so platata, Tambe bil dogovoren no vo posleden moment dobil dvojno povisoka ponuda od Sheriff ako ne se lazham, igracite tie se, dali ke se dovolno za vtoro i treto kolo i sampionska titula vo mk ke vidime, nego da se vratat skjopanishtava na tribini dobro ke e, dzabe vo sostav i Felipe i Tambe,Bumba ko na tribini ima 20-30 komiti, so Pyunik mozda ke imame 3-4 k pa posle vo prvenstvo ajde ista pricha..[DOUBLEPOST=1530698916][/DOUBLEPOST]Novi vesti: Vanja oficijalno zamina od Vardar. - Kirovski dobi makedonsko drzavjanstvo, momentalno vo sostav imame 7 stranci znaci ima prostor za ushte 1, ako mineme so Pyunik i vo slucaj da nekoj ne se pogodit od igracive dobro ke e ako potroshat ushte nekoe evro pred Tobol.

Последно уредено:
Интересна изјава на Панчев за моменталните случувања во клубот, кои на нас веќе одамна ни се познати.
Ова интервју отвара навистина друг агол од што мислев. Изгледа не се криви Најдовски,Панчев и Бабунски итн.Лошите се очигледно Самсоненко и неговите советници,или пак Сергеј е ок,а советнициве(негови потрчковци) го советуваат лошо и работење.Значи овие тројца ок си работеле,си бараат шо треба,но гомнариите во управа изгледа имаат судар на интерес за пари.Тука е мувлосано ткиво на клубот.

Ако е стварно ова што го кажува Панчев, браво за него и екипата околу него. Со тие 5-6 засилувања што ги спомна горе, ќе бевме многу друг тим, ама очигледно немало пари за советниците на Самс. Сега ќе гледаме просечни бразилчиња од 4та лига.

Одеднаш Панчев стана добар, а?
Абе се е ова за у јавност мачкање очи, ова е обид за смена на управа и влез на луѓе од новата власт. Политиката никогаш не го заобиколува Вардар.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ако е стварно ова што го кажува Панчев, браво за него и екипата околу него. Со тие 5-6 засилувања што ги спомна горе, ќе бевме многу друг тим, ама очигледно немало пари за советниците на Самс. Сега ќе гледаме просечни бразилчиња од 4та лига.

Se e tocno ... Brazilcite gi donele preku Blasko ( znaeme kolku e blizok so orce ) . Babunski im kazal deka ovie igraci ne mu trebaat a oni mu gi registrirale .
I Darko bese protiv stavanje na Hristov za direktor na skolata zatoa sto deckoto nema dopirna tocka so Vardar ama ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom