СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Matt Spiro

Possibility of seeing a 4th substitution today for first time if #FRAARG goes to extra time. French media debating whether taking Lloris off (only 2 pen saves from 15) for Areola ahead of shootout a good idea

Matt Spiro

Possibility of seeing a 4th substitution today for first time if #FRAARG goes to extra time. French media debating whether taking Lloris off (only 2 pen saves from 15) for Areola ahead of shootout a good idea
ЛВГ на 3 замени Цилесен го ставаше :D

ЛВГ на 3 замени Цилесен го ставаше :D
Да, Крул вежбал пенали со тренерот на голманите цел турнир кога Цилесен одел да одмара во хотелот, за да не помислел вториов дека го девалвираат само затоа што нема распон на рацете како Крул.

Тешка будала е тој човек, језда е изгубен во денешниов фудбал но некои работи му беа промислени до најситен детаљ :D

Да, Крул вежбал пенали со тренерот на голманите цел турнир кога Цилесен одел да одмара во хотелот, за да не помислел вториов дека го девалвираат само затоа што нема распон на рацете како Крул.

Тешка будала е тој човек, језда е изгубен во денешниов фудбал но некои работи му беа промислени до најситен детаљ :D

:pos:
Тешка психа е стариот, ептен симпатичен лик е ако не ти седи тебе на клупа :D

Дембеле, Лемар, Тован, Фекир на клупа Матуиди лево крило...

Привремено затворена зошто имаше доброволци за денес :D

Otvoreno za utre

Каде да се пријавам да ја спремам темата за финалето? :D:D

Не знам само по кој основ тука ги нема Аргентина па и Бразил кога пола репрезентации се Италијанци и Французи, поготово кај Аргентина. Види ги ликовите на Аргентинците, и да не ги гледаш имињата и презимињата сам ќе заклучиш кој е дете на избеглици, кој е староседелец. Едино ако се крие тој податок за да не испадне Ди Марија или Меси дека се далечни внуци на Мусолини :icon_lol:

Каде да се пријавам да ја спремам темата за финалето? :D:D
Ако ги земаш и Англија во обзир за финалето, доволно е што пиша и тука.
Еве, јас "ти давам дозвола". [emoji6] [emoji2]

Па искрени да бидеме и не заслужија шпанците да идат понатаму.
Не дека Русија е некоја револуција во фудбалот и они се килави ама од шпанците никој не беше на ниво, ова првенство.

Ќе се праи тема за Кроација против Данска Тевдовски или тука ќе си коментираме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom