Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер инфо. Златкопедиа.Фан фект: Роналдо е една година помлад од Маскерано.....
Osobeno grizman me nakurci koa imaat polukontra i vleta leviot bek sam ovoj mu mafta demek vrati se nazad.. mrsh prepotentno kopileВо право си тука, реално осудени се на ова Франција.Мада ок е и вака само Погба ми игра премногу неозбилно, дадоа гол за 1-0 и почна кретенот да трча сам контри, да дрибла безвезно, да прави шоу. И убаво спомнал Нињо, Гризман дибекот еј, за малце ќе ги кошташе продолженија и којзнае можеби испаѓање, на 4-2 имаа уништена Аргентина, не знаеја каде тераат, 3-4 чисти ситуации за контра а овој застануваше и пимплаше наназад, ќе ти ебам тоа Чоло синдромот ја на тебе лингур еден, иди таму 20 гола дај им понижи ги до коска.
BREAKING: Javier Mascherano has confirmed his retirement from international football following Argentina's exit from the World Cup.
Seoski MessiBREAKING: Javier Mascherano has confirmed his retirement from international football following Argentina's exit from the World Cup.
Не е само утакмицава против Аргентина, види какви две сезони игра дечкото, сега дали ќе успее да се справи со славата тоа е друго.Ептен хајп за Мбапе...одбранава на Аргентина и не е нешто посебно..има бистра иднина ама контрапродуктивно е толкав хајп да се става на 19 годишен играч....[DOUBLEPOST=1530380610][/DOUBLEPOST]
Seoski Messi
Тачно, сабајле на нешионал џиографик гледав документарец за него па уште во неапол,и аргентина ги рачунаат за светец, со тоа понашање једино што може јас лично да го рачунам е талентирана будала без мозок,,ништо повеќе, да имаш таков талент, а да усереш се со кокаин е се само светец не еИ од наркоманот се спасивме, не мора повеќе да го гледаме ...
Уште лани издоминира во ЛШ нокаут фазаЕптен хајп за Мбапе...одбранава на Аргентина и не е нешто посебно..има бистра иднина ама контрапродуктивно е толкав хајп да се става на 19 годишен играч...