СП 2018 - 1/8 финале: Франција-Аргентина

• Креатор на темата Креатор на темата The Procrastinator
  • Време на започнување Време на започнување
Франција коска одбрана, не можат да се приближат до гол Аргентина. Само вака или од прекин може гол да дадат.
Мбапе доктор, лом ги направи. Само прашање на време е кој од Аргентина ќе добие црвен во второ полувреме.

Со Дембеле и Мбапе по страна аргентинциве нема да знаат кај се. Жиру одсечен, Гризман треба 9ка, а Погба на 10ка.

Ако не стави Сампаоли напаѓач во второ ништо не прават, шанса нема пак да направат. Ова полувреме ако не ги освести, ништо нема.

Дури и да е точно тоа, зошто Меси би бирал послаб тим од оној што им го нуди играчкиот кадар. Нема логика. Фудбал кога сте играле и сте се делеле кој со кој ќе игра сигурно сте ги бирале појаките да играат од ваша а не дрвата:D

Играч кој сака да е главен во екипа и да ја има топката повеќе во свои нози би избрал послаб а тимски играч пред појак а себичен.

Барем јас така бирав во средно/основно. :icon_lol:

Дибала до толку е послаб од Павон или Меса па да преседи цело првенство на клупа.

Стварно не ми е јасно што не го реди.

Дибала до толку е послаб од Павон или Меса па да преседи цело првенство на клупа.

Па дај Јуве нека го шитне пошто-пото и нека купи еден од двајцава.

Цело првенство со исклучок на 20 минути :D

Ич да не влегува и онака ќе служи само за барање дежурен кривец.

Бреј го извади Рохо, му текна. :D

Posle golot od penal mi se vide kao Griezmann za kur da se drzheshe :toe: ?

Цело првенство со исклучок на 20 минути :D

Ич да не влегува и онака ќе служи само за барање дежурен кривец.
Игуаин е дежурен кривец кај аргентинците, и цела утакмица на клупа да ја преседи пак ќе биде крив.
Никој неможе да му го земе приматот. :D

Аууу, 2-1, хахахахахахах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom