Makaron
КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
- Член од
- 16 јули 2014
- Мислења
- 7.612
- Поени од реакции
- 11.740
Кариерата на Наинголан е во слободен пад.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кариерата на Наинголан е во слободен пад.

Какви патетики еј... Демек типот сака да каже еве у Торино како те пречекаа, а еве кај нас како ги пречекуваме.
Сликава од Наинголан е сред бел ден, при идење на медицински прегледи за разлика од оваа од Кансело која е сликана само што излегува од аеродром у 11 и нешто навечер. Додај го овде фактот дека немале трансфер ко овој на Наинголан не памтам од кога, очекувано и нормално беше толку фама да се дигне. Ко ние сеа пример Крос или Погба да го вратиме, така би му дошло за споредба.
Ѕирни подоле:
Чим у интер беше солиден дечкото, у Јуве не сумњам дека ќе гази. Одличен трансфер.Не им треба на нив. [emoji38]Земаа играч на позајмица, договорија цена за откуп, добра сезона изигра, доби искуство во лигата, и сега Јуве ќе си го собере [emoji23]
Ма знам, ради спрдња го ставив твитов.Какви патетики еј... Демек типот сака да каже еве у Торино како те пречекаа, а еве кај нас како ги пречекуваме.Сликава од Наинголан е сред бел ден, при идење на медицински прегледи за разлика од оваа од Кансело која е сликана само што излегува од аеродром у 11 и нешто навечер. Додај го овде фактот дека немале трансфер ко овој на Наинголан не памтам од кога, очекувано и нормално беше толку фама да се дигне. Ко ние сеа пример Крос или Погба да го вратиме, така би му дошло за споредба.
И да, имаше чат пат народ на аеродром и вечерва, не морал баш со оваа слика споредба да прави.Ѕирни подоле:
Иначе, он топик, лапај си и најјак десен бек у лига!Чим у интер беше солиден дечкото, у Јуве не сумњам дека ќе гази. Одличен трансфер.
Инаку одличен играч е Кансело и тек треба да се изградува во подобар, само дефанзивата му е голем проблем. Мада, иде во средина на одлични дефанзивци и одличен тренер така да може ќе го средат на тоа поле. Е сеа што е скап скап е, добар беше он во Интер али еден гол и три асистенции за цела сезона и 40+ милиони евра цена... 
Знам за тебе, ама овја што го објавил твитов...Ма знам, ради спрдња го ставив твитов.Инаку одличен играч е Кансело и тек треба да се изградува во подобар, само дефанзивата му е голем проблем. Мада, иде во средина на одлични дефанзивци и одличен тренер така да може ќе го средат на тоа поле. Е сеа што е скап скап е, добар беше он во Интер али еден гол и три асистенции за цела сезона и 40+ милиони евра цена...
![]()

3 asistencii i 1 gol za igrac koj igrase ko krilo i ofanziven desen bek e prosecna sezona vo najbolji slucaj, odnosno ne e sezona spored koja po sekoja cena treba da dades vo kesh 40m evraЗемаа играч на позајмица, договорија цена за откуп, добра сезона изигра, доби искуство во лигата, и сега Јуве ќе си го собере![]()

do kaj se milan bro, so napravija, gi sitna li kinezov, im uspea li toa videoto so amantezamante nemojte da ne kaznite pa nie zenski tim imame sezonava znaete li vie od uefa toa ?Не им треба на нив. [emoji38]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk

So zenski tim se vadea beee
, bile dosta pomladeni, i vrvot, vo posledno kolo so macenje uspeavme vo LE da se plasirame, nemojte da ne kaznite sea ne e fer. 

да, зашто 20м евра, и 40 исто еДобро де пишав само дека не ви треба. [emoji38]
Не даваат 40 мил за бек, а дадоа 20 и нешто за некој си Далберт кој е трет избор. [emoji16]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk

[DOUBLEPOST=1530088876][/DOUBLEPOST]
играчи од средина и напад секако дека ќе чинат повеќе од десен бек, тоа е едно, и баш дека ги спомна нив, 40м да кешираат за кансело е невозможно, не знам што не ти е јасно. Ако дадеа 40м сеа, прво, ќе го јадеа од УЕФА и ќе беа избркани од ЛШ, ај да речеш не сеа, у јули ( иако тоа не беше возможно ради Валенсија, инсистираа само у јуни негова продажба исто, ради ффп ), пак, да кешираш 40м евра за десен бек, што останува со 2 побитни позиции, средина и напад ?за интераши , за Александро 20м викаа многу па после 1 сезона имаше понуди од 60м...
за кондоија и жао марио по 40 м даваа за Кансело им било многу , овие 2ца и габигол заедно немаат 3 асистенции цела сезона у интер...

Дај некако да се договориме и за Флоренци, коа веќе тргнала работата.Рома зима бек за 3-4 мил, бивши мердаш и цела сезона држи лекции како се игра на сите бекови во лигата![]()

Дај ми 1000 евра и се што е во моја моќ ќе помогнамДај некако да се договориме и за Флоренци, коа веќе тргнала работата.![]()