Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа ме зачуди, зашто би си дозволиле да го остават Ковачич на 50 милиони кога сите играчи им се на 200+ милиони откупна клаузула.

и плус 30М го купија, а 50М клаузула нема никаква логика, рејал е ова не е филарса со умтити

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Денес Раџа пристигна во Милано, утре се медицинските прегледи и претставувањето. Конечно добар трансфер за разумна сума, се надевам дека ќе гази и кај нас како што газеше во Рома.

Денес Раџа пристигна во Милано, утре се медицинските прегледи и претставувањето. Конечно добар трансфер за разумна сума, се надевам дека ќе гази и кај нас како што газеше во Рома.
Има уште минимум 2-3 години игра на високо ниво според мене и искрено се надевам дека нема да потоне кај вас.

Real Madrid refuse to allow Vinicius Jr. stay on at Flamengo until the end of 2018. He will be at the disposal of Julen Lopetegui for Real Madrid's preseason tour. [as.com]

Real Madrid have contacted Colombia's Juan Fernando Quintero after having put in two great performances in their opening fixtures against Japan and Poland. [as.com]

Толку му треба на Реал, изиграј две добри утакмици и рокни 50 милки. :cool:

Kuznajt na so droga e adminov. :D

Mojt i 200e plata zemat, pa e nervozen.
Најинтересен админ, посебно кога ги заебава играчите на Барселона, ама кога повеќе употребува една иста работа за објавување на нови трансфери толку повеќе станува неинтересен. Ај со Кристанте како за прв пат му помина.

Manchester United have been offered Marco Verratti and cash by Paris Saint-Germain if the Red Devils agree to part with Paul Pogba, repors The Sun.

Aко е ова точно, и ако тој што е одговорен за трансфери у Јунајтед не прифати, макар тоа плус кеш било 20 евра, треба да се обеси на плоштад !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom