Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јуве заинтересиран за Годин. Има договор до 2019 и откупна клаузула од 20 милиони.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

DgITKkRXUAAWqwZ.jpg

Дефанзивецот Магнусон од Бристол Сити во ЦСКА Москва

Го собрале од тренинг. Руска работа.

De Laurentiis on Sarri to Chelsea: "Chelsea? I did not hear it, you know my refrain 'Marina, Marina, Marina ...' :icon_mrgr:
Will Sarri want to take Albiol to Chelsea? Are you sure that Sarri will end up at Chelsea? Time will tell..."

Napoli President Aurelio De Laurentiis warns Chinese clubs on Marek Hamsik’s price - “if they don’t bring me €30m by Monday, it’ll become €40m”.

Што игра овој Асенсио? Ако му е за на клупа на Клоп, не вреди 180 милиони сигурно

Последно уредено:
Кај ги најде овие ретардиве, штанцаат статии да исполнат квота во денот :D

Не можам да кажам дека знам ама претпоставувам дека е брука од вест, затоа и го стаив :ROFLMAO: во постот :pos::pos::pos:

Lyon President Jean-Michel Aulas has indicated that Real Madrid's interest in Nabil Fékir is genuine & that he is looking for €70m to sell in an interview with BeIN Sports.

Lyon President Jean-Michel Aulas on Nabil Fékir: "I am not in discussions with Liverpool anymore." (BeIN)

Lyon President Aulas in a separate interview with the French version of Russia Today: "Nabil (Fékir) was supposed to join Liverpool, I gave the green light. It didn't happen because things went on too long."

мојот омилен играч :(
Колку е овај релевантен? Години наназад сметам дека Мата е совршен за Барса, заедно со Силва се како правени за Барса. Уште Чави кога замина требаше да биде доведен еден од двајцава :D

Колку е овај релевантен? Години наназад сметам дека Мата е совршен за Барса, заедно со Силва се како правени за Барса. Уште Чави кога замина требаше да биде доведен еден од двајцава :D
па уште нема пишано некој посериозен извор ама не мора да значи дека не е во право овој (лично јас се надевам дека не е) :D

Па ако сака да си ја спаси кариерата најпаметно му е да иде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom