Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
30 години има.Па ако сака да си ја спаси кариерата најпаметно му е да иде
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
30 години има.Па ако сака да си ја спаси кариерата најпаметно му е да иде
30 години има.

Да му беше на Мата до спасување кариера немаше да е задоволен со игра од клупа и пополнување дупки две сезони. Најверојатно сака да се врати дома и тоа е тоа и така во последно време повеќе е зафатен со фондацијата што ја води отколку со фудбалот.Па уште 2 сезони барем може да изигра добро. И Санчез се заеба исто што дојде во Јунајтед, никако не ми идат тие двајца играчи во тој фудбал на Мурџо што го форсира, ама они си знаат![]()
За жал да. Најниска клаузула има заедно со Кико Касиља и Борха Мајорал од 50 милиони евра. Најави дека сака да си оди бидејќи сакал да игра прв тим. Баш штета, сакав да остане. Прејак играч е и огромен талент. На овој пазар, за 50 милиони евра ќе биде кражба на летово. Се надевам Реал со Лопетеги, а поготово и Модрич ќе го убедат да остане, ма да не ми се верува. Сака да биде прв тим, а во Реал може да биде само играч за ротација.![]()
Mateo Kovačić: "I want to play more and the best thing is to leave Madrid."
His release clause: 44M£
Вистина е дека клаузулата му изнесува 44 мил.? @ob1
За жал да. Најниска клаузула има заедно со Кико Касиља и Борха Мајорал од 50 милиони евра. Најави дека сака да си оди бидејќи сакал да игра прв тим. Баш штета, сакав да остане. Прејак играч е и огромен талент. На овој пазар, за 50 милиони евра ќе биде кражба на летово. Се надевам Реал со Лопетеги, а поготово и Модрич ќе го убедат да остане, ма да не ми се верува. Сака да биде прв тим, а во Реал може да биде само играч за ротација.

Јуве заинтересиран за Годин. Има договор до 2019 и откупна клаузула од 20 милиони.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Сегде пишува дека е последна годин во договорот па затоа 20 е сега.40 мил. му е клаузулата на Годин не 20, а за 32 годишен играч не знам колку се исплаќа да рокниш толкава пара
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема врска ова, клаузулата на Годин е 40 мил. случајот со Гризман беше посебен и за него важеше то со намалување на клаузулата од 200 на 100Сегде пишува дека е последна годин во договорот па затоа 20 е сега.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
За жал да. Најниска клаузула има заедно со Кико Касиља и Борха Мајорал од 50 милиони евра. Најави дека сака да си оди бидејќи сакал да игра прв тим. Баш штета, сакав да остане. Прејак играч е и огромен талент. На овој пазар, за 50 милиони евра ќе биде кражба на летово. Се надевам Реал со Лопетеги, а поготово и Модрич ќе го убедат да остане, ма да не ми се верува. Сака да биде прв тим, а во Реал може да биде само играч за ротација.
Затоа ме зачуди, зашто би си дозволиле да го остават Ковачич на 50 милиони кога сите играчи им се на 200+ милиони откупна клаузула.тоа беа шпекулации од катарлонските медиуми, клаузулата му е 300М