Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
DgXGkGdW0AAi6X6.jpg

Mateo Kovačić: "I want to play more and the best thing is to leave Madrid."

His release clause: 44M£

Вистина е дека клаузулата му изнесува 44 мил.? @ob1

30 години има.

Па уште 2 сезони барем може да изигра добро. И Санчез се заеба исто што дојде во Јунајтед, никако не ми идат тие двајца играчи во тој фудбал на Мурџо што го форсира, ама они си знаат:toe:

Па уште 2 сезони барем може да изигра добро. И Санчез се заеба исто што дојде во Јунајтед, никако не ми идат тие двајца играчи во тој фудбал на Мурџо што го форсира, ама они си знаат:toe:
Да му беше на Мата до спасување кариера немаше да е задоволен со игра од клупа и пополнување дупки две сезони. Најверојатно сака да се врати дома и тоа е тоа и така во последно време повеќе е зафатен со фондацијата што ја води отколку со фудбалот.

DgXGkGdW0AAi6X6.jpg

Mateo Kovačić: "I want to play more and the best thing is to leave Madrid."

His release clause: 44M£

Вистина е дека клаузулата му изнесува 44 мил.? @ob1
За жал да. Најниска клаузула има заедно со Кико Касиља и Борха Мајорал од 50 милиони евра. Најави дека сака да си оди бидејќи сакал да игра прв тим. Баш штета, сакав да остане. Прејак играч е и огромен талент. На овој пазар, за 50 милиони евра ќе биде кражба на летово. Се надевам Реал со Лопетеги, а поготово и Модрич ќе го убедат да остане, ма да не ми се верува. Сака да биде прв тим, а во Реал може да биде само играч за ротација.

За жал да. Најниска клаузула има заедно со Кико Касиља и Борха Мајорал од 50 милиони евра. Најави дека сака да си оди бидејќи сакал да игра прв тим. Баш штета, сакав да остане. Прејак играч е и огромен талент. На овој пазар, за 50 милиони евра ќе биде кражба на летово. Се надевам Реал со Лопетеги, а поготово и Модрич ќе го убедат да остане, ма да не ми се верува. Сака да биде прв тим, а во Реал може да биде само играч за ротација.

Ако си заминат и Видал и Тиаго ете шанса за Баерн со Нико Ковач да го потпишаат :zloo:

Јуве заинтересиран за Годин. Има договор до 2019 и откупна клаузула од 20 милиони.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

40 мил. му е клаузулата на Годин не 20, а за 32 годишен играч не знам колку се исплаќа да рокниш толкава пара

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ќе почека Јуве да му истече договорот прво па после на фри да го земат.

40 мил. му е клаузулата на Годин не 20, а за 32 годишен играч не знам колку се исплаќа да рокниш толкава пара

Сегде пишува дека е последна годин во договорот па затоа 20 е сега.

Сегде пишува дека е последна годин во договорот па затоа 20 е сега.

Нема врска ова, клаузулата на Годин е 40 мил. случајот со Гризман беше посебен и за него важеше то со намалување на клаузулата од 200 на 100

тоа беа шпекулации од катарлонските медиуми, клаузулата му е 300М

DgcsNAIWsAAUVpi.jpg

Инаку Синиша Михајловиќ е назначен за нов тренер

try to be happy :ROFLMAO: каков батхрт ропак

тоа беа шпекулации од катарлонските медиуми, клаузулата му е 300М
Затоа ме зачуди, зашто би си дозволиле да го остават Ковачич на 50 милиони кога сите играчи им се на 200+ милиони откупна клаузула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom