[DOUBLEPOST=1529654416][/DOUBLEPOST]Mislam deka takov info seuste nema, bidejki uste ne e objavena ponudata od Helenic - zasega ima samo prijaveni zainteresirani koj sto helenic gi analizira a ponatamu treba da izlezat so tender i ponuda na paket, tamu kje treba da e definirano dali kje odat so 100% kaj OKTA.Тоа се долги процеси... Кога и како мислиш дека може ТПЛФ да се отплетка?
Околу акцијата среќа што ми зафаќаше околу 20% од портфолиото по куповна цена, па не ме влече надолу.
Инаку немам намера да ја продадам, ќе ја отпишам во глава. И ќе ја чувам, може внуци или правнуци ќе се радуваат
Јас искрено повеќе не гледам преспектива со Топлификација.
[DOUBLEPOST=1529654584][/DOUBLEPOST]Neznam dali e seuste aktuelno no pred 2g imase prestavnici na Raifaisen vo MK - se zborese deka sakaat da vlezat na pazarov i da go opfatat balkanot bidejki okolu se vlezeni ama od togas nema nisto novo.... Mozebi kje se pojavat pak pri kraj 18/19Кога Хеленик ќе го продаде својот удел во Окта, дали инвеститорот е должен по истата цена да им понуди откуп и на остантите акционери?
СЕЕ ЛИНК И RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL (RBI) ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА
четврток, 21 јуни 2018
http://www.mse.mk/mk/news/21/6/2018/see-link-and-rbi-to-enter-into-strategic-partnership
Кај се одржува .... да му видам суратот на А.К.Да не има некој што ќе оди денес на Годишно собрание на Пекабеско од 14:00?
Интересно растат и акции како СТБ после пресек за дивиденда (кога обично паѓаат)Ова веќе личи на НАТО еуфорија
Се расте, повеќето компании без некои релевантни информации како што вчера пушти соопштение Арцелор.Интересно растат и акции како СТБ после пресек за дивиденда (кога обично паѓаат)
Во Кадино. На 20 минути возење од центар на СК.Кај се одржува .... да му видам суратот на А.К.
Во Кадино. На 20 минути возење од центар на СК.
Да не има некој што ќе оди денес на Годишно собрание на Пекабеско од 14:00?