[DOUBLEPOST=1529654416][/DOUBLEPOST]Mislam deka takov info seuste nema, bidejki uste ne e objavena ponudata od Helenic - zasega ima samo prijaveni zainteresirani koj sto helenic gi analizira a ponatamu treba da izlezat so tender i ponuda na paket, tamu kje treba da e definirano dali kje odat so 100% kaj OKTA.Тоа се долги процеси... Кога и како мислиш дека може ТПЛФ да се отплетка?
Околу акцијата среќа што ми зафаќаше околу 20% од портфолиото по куповна цена, па не ме влече надолу.
Инаку немам намера да ја продадам, ќе ја отпишам во глава. И ќе ја чувам, може внуци или правнуци ќе се радуваат
Јас искрено повеќе не гледам преспектива со Топлификација.
[DOUBLEPOST=1529654584][/DOUBLEPOST]Neznam dali e seuste aktuelno no pred 2g imase prestavnici na Raifaisen vo MK - se zborese deka sakaat da vlezat na pazarov i da go opfatat balkanot bidejki okolu se vlezeni ama od togas nema nisto novo.... Mozebi kje se pojavat pak pri kraj 18/19Кога Хеленик ќе го продаде својот удел во Окта, дали инвеститорот е должен по истата цена да им понуди откуп и на остантите акционери?
СЕЕ ЛИНК И RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL (RBI) ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА
четврток, 21 јуни 2018
http://www.mse.mk/mk/news/21/6/2018/see-link-and-rbi-to-enter-into-strategic-partnership
Кај се одржува .... да му видам суратот на А.К.Да не има некој што ќе оди денес на Годишно собрание на Пекабеско од 14:00?
Интересно растат и акции како СТБ после пресек за дивиденда (кога обично паѓаат)Ова веќе личи на НАТО еуфорија
Се расте, повеќето компании без некои релевантни информации како што вчера пушти соопштение Арцелор.Интересно растат и акции како СТБ после пресек за дивиденда (кога обично паѓаат)
Во Кадино. На 20 минути возење од центар на СК.Кај се одржува .... да му видам суратот на А.К.![]()
Во Кадино. На 20 минути возење од центар на СК.
Да не има некој што ќе оди денес на Годишно собрание на Пекабеско од 14:00?