Почина популарниот xxxtentation

• Креатор на темата Креатор на темата The Wild Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Пишав и за женска му, очигледно само шо ти одговара читаш.
Спинување е само во твојата празна глава. Факти се тоа а не гласини, сам си се фали и гордее како го претепал оти го ѕверел оној и овој златниот беспомошен нели се осеќал преплашен, ама па имал физичка сила да го претепа без другиов и да го ДОПРЕ. Ти можеш до утре да ми се обраќаш не у женски не у машки ако сакаш и у среден род и да се просераваш на 4chan и reddit (само за таму и имаш мозок), нема ништо да смени за тебе. Со вистински идентитет бар изјасни се некогаш, да знаеме за кого се работи.
И прекини да ме цитираш било каде, ми се гади коа те читам.

Реков и пак ќе повторам, СЕ НАДЕВАМ еден ден ќе ти се деси истото ради ѕверење у некоја и ќе ти кажат дека си „жртва“.
Многу го осудувам тепањето на женска му.
Исто така го осудувам и дополнителното изживување врз затвореникот потенцијален рејпер, но не и самото тепање.
Но ја и ти други работи зборевме.

staycalm значи мора во секоја тема која не е поврзана со хомовци да ги внесеш проблемите на хомовците и слично?
Прочитај го првото мое мислење, ги наведов најпроблематичните негови дела у краткиот живот шо го имал, за физичкото насилство врз женска му и геј типот у затвор. Тоа шо се прошири муабетот обвинувај го другиот член на форумов.

Прочитај го првото мое мислење, ги наведов најпроблематичните негови дела у краткиот живот шо го имал, за физичкото насилство врз женска му и геј типот у затвор. Тоа шо се прошири муабетот обвинувај го другиот член на форумов.
Муабетов ми беше дека колку и да не е поврзана темава мора да најдете некоја поврзаност да искажете дека сте геј и со колку проблеми се соочуваат , што како што гледам темава не е за тоа.
Она ти е исто што би го рекол ја 'i need the attention syndrome'.

Нормално дека сите го осудуваат за инцидентите, но не можете да кажете дека музиката не му е убава , тоа е инаетење.

Sent from my iPhone using Tapatalk

на песна со сликичка има 200м вјус , за тебе кој е популарен деспасито ? иначе ова е добар маркетинг и јас не го знаев реално се га почнав да слушам песнички и добри се
Бибер има 3 милијарди вјус па пак не е добар. Гледаноста на видеата на јутуб нема никаква улога, може некој пуштил да ја слушне песната и си рекол никад веќе не пуштам, а сепак направил еден view.

Кај него у мајами бил многу познат,па го фаќаат дека пишува од мк ип адреса,па глуми дека бил саркастичен...
Абе тепање со кабел само!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Бибер има 3 милијарди вјус па пак не е добар. Гледаноста на видеата на јутуб нема никаква улога, може некој пуштил да ја слушне песната и си рекол никад веќе не пуштам, а сепак направил еден view.

зборевме за популарен нели , ако е добар може и да нема многу вјус и да има , ама ако е популарен секако ке има преку 100м вјус и тоа без спот

Абе зборите дека овој правел ова, правел она.... Па не е само тој. Еее колку многу Американски рапери има што користат дроги, убиваат, тепаат жени и деца. Не е само овој туку ги има многу. Еве од што почина Lil Peep... Од зимање штетна дрога и предозирање. Тоа ти се Американските рапери, никогаш не очекувај да бидат океј, на пример нешто ко Тони Зен што спортуваат и што не се дрогираат.
But, that's the key of success in the states... Drugs, Bitches, Money, Guns, Cars... итн...

Еве еден meme што го пронајдов на Twitter:

Само да прашам, Кајгана е форум или некролог?
Кајгана е, Петок пазарен ден, па се собираме во парк на пиво и муабет кој умрел, потоа играме шах.
Се остаре...

Ама ако, немам против, така треба - составен дел од животот. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom