Најекономично греење и ладење

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Подолги банови ќе ја средат дискусијата. Прекинете со форсирање и напаѓање на еден бренд

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Модератори, обрнете внимание, првата навреда одма бан на неколку дена. Дај да се среди темава малку. И без попуштања на одредени пациенти.
Еве, јас доброволно ќе одмарам неколку дена

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Член од
6 јуни 2017
Мислења
110
Поени од реакции
203
nekoj iskustva so Mitsubishi Heavy Industries inverter ili hyper inverter klimi dali ima?

D

Deleted member 95595

Гостин
nekoj iskustva so Mitsubishi Heavy Industries inverter ili hyper inverter klimi dali ima?
Jas imam 3 Mitsu klimi doma. Edna e Mitsu FH35, a drugite dve se WN-35. Nov korisnik sum, fakticki posle zimata gi staviv, na 27mi Fevruari dvete WN, a FH-to ja staviv pred mesec i pol. Jas sum prvicno zadovolen. Mala smetka mi dojde za struja. Za pogolemo iskustvo imas ovde clenovi kako @mdeni koi shto go koristat hiper inverterot na Mitsu vekje podolgo vreme.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Jas imam 3 Mitsu klimi doma. Edna e Mitsu FH35, a drugite dve se WN-35. Nov korisnik sum, fakticki posle zimata gi staviv, na 27mi Fevruari dvete WN, a FH-to ja staviv pred mesec i pol. Jas sum prvicno zadovolen. Mala smetka mi dojde za struja. Za pogolemo iskustvo imas ovde clenovi kako @mdeni koi shto go koristat hiper inverterot na Mitsu vekje podolgo vreme.
Твоите се Мицу Електрик
Него му треба мислење заМицу Хеви!

Член од
25 февруари 2018
Мислења
209
Поени од реакции
200
Decki slusnav deka novite modeli na st klimite vo setek se so gree kompresori...da ne znae nekoj poise so se kako se?

Член од
13 јули 2008
Мислења
1.397
Поени од реакции
1.886
Гоапод знае. Ама кога имаш сега промотивни Вивакс незнам зошто би гледал СТ.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
Гоапод знае. Ама кога имаш сега промотивни Вивакс незнам зошто би гледал СТ.
Препорачај ни една Вивакс 3,5ka(промотивните) што би ја земал Ти За Себеси и убедине дека вреди да се купи.
Која ти би ја земал и зошто?

Последно уредено:
Член од
13 јули 2008
Мислења
1.397
Поени од реакции
1.886
Било која Vivax би ја зел пред СТ.
AESI+ рецимо или AEQI штознам, баш би ми била добра за мене лично за скалите да ми ги лади на 29Ц сетирана цело лето, или на 18Ц цело зимо да ги грее.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Kako gi odrzuvate klimite pred vklucuvanje po podolgo vreme?

Kajgana Shop

На врв Bottom