СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Исланд најфаца репрезентација, мислам дека не постои човек на планетата а да не ги симпатизира.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дечки си имам IPTV со пуно EX-YU, Англиски канали, и многу друѓи. Сакам да прашам на кој канал/канали го емитуваат Светското Првенство од овие Англискиве и EX-YU, само да не се од овие Македонскиве.

Дечки си имам IPTV со пуно EX-YU, Англиски канали, и многу друѓи. Сакам да прашам на кој канал/канали го емитуваат Светското Првенство од овие Англискиве и EX-YU, само да не се од овие Македонскиве.
itv и BBC ти емитуваат од енглезите.

Србија - РТС 1, Хрватска - ХРТ 2, Словенија - ТВ СЛО 2

Да видиме Бразил вечер, али сега за сега само Шпанија оправда некој фаворитски статус.

Абе а група за Англија,Панама,Белгија и Тунис не напраи никој а ? :D Сепак ќе треба тука да дискутираме :D

А Португалија не?

Нормално дека не, тек ќе излезат недостатоците на Португалија. Роналдо е страшен али сепак само 1 играч е, нема шанси сам да ги протне. Максимум 1/4 финале ќе дотуркаат.

Исланд и Мексико засега со каков жар играат. (y)

Вечер игра новиот светски првак во фудбал.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom