СП 2018 - Група Ц (Франција, Австралија, Перу, Данска)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    56
  • Гласањето е завршено на .
Во женски проблеми темана да прашаш ќе ти кажат посаглам типови :icon_lol: :icon_lol:

Хахахахаха ме изнасмеја. Ја прашав жена ми, убаво ми рече данците ќе победат играј на нив јас си викам кај знае жена и фудбал дај ќе се консултирам на форум и ете ми...

Хахахахаха ме изнасмеја. Ја прашав жена ми, убаво ми рече данците ќе победат играј на нив јас си викам кај знае жена и фудбал дај ќе се консултирам на форум и ете ми...
Убаво рекла, нека се зачлени госпоѓата, без заебанција ова.

Убаво рекла, нека се зачлени госпоѓата, без заебанција ова.

Кај разбира она фудбал чиста почетничка среќа беше тоа. И за Хрватска ми вика дека ќе победат а јас сум сигурен дека ќе кикснат вечерва.[DOUBLEPOST=1529170747][/DOUBLEPOST]Еврогол ќе беше да го дадеше ова со пета.
Хаха читам и се смејам еврогол на светско првенство. Има израз за супер атрактивен гол во светски рамки?

Последно уредено:
Za malku ke videvme gol so peta, kako na mali golchinja, Shteta. Inaku mene lichno mi se dopagja ovaa utakmica.

Петар Шмајхел е овај на голот на Данска? Многу добри одбрани засега имам слушнато дека е предобар голман.

Не е интересен овој веќе.
Перуанциве се изнауткаа, можеа комотно да водат 3-1, место тоа изгледа ќе изгубат.

Koja bagra se ovie Peru :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Куева може го промаши пеналот ама најмногу прикажа од сите Перуанци.

Јбг..тоа е разликата кога ќе играш у Алијанца Лима,Коло Коло и Тигрес или организирана лига во Европа(Бундес,Премиер,Ередивизие)

Не заслужи Перу да загуби. И за Куева ми е жал.

Изгледа нема да се исполни мојата прогноза од анкетата горе. Тешко Перу да мине група после овој пораз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom