СП 2018 - Група Ц (Франција, Австралија, Перу, Данска)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    56
  • Гласањето е завршено на .
абе оди бегај виде ли кој шкљ состав извади немачка на тој дуел... Башка не ги потопија 2-1 изгубија..

За Австралија прајме муабет ок ?
Со ни една репрезентација во групата не можат да се носат, можи да изненадат секогаш имало на големи натпреварувања изненадувања ама јас типувам потоп на кенгурите сега ти ако имаш спротивно мислење ок уплати дека иде даље Австралија 4 е квотата ем ќе се напрајш со паричка ем ќе ми ја дупниш глата овде дека излегло по твое [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

За Австралија прајме муабет ок ?
Со ни една репрезентација во групата не можат да се носат, можи да изненадат секогаш имало на големи натпреварувања изненадувања ама јас типувам потоп на кенгурите сега ти ако имаш спротивно мислење ок уплати дека иде даље Австралија 4 е квотата ем ќе се напрајш со паричка ем ќе ми ја дупниш глата овде дека излегло по твое [emoji6]

абе ја не ја напраив Австралија велесила, ама ти тврдиш дека ќе ја потопат сите и ќе има 0:1461361363 гол разлика... Јас мислам дека ќе се држат, ќе играат фудбал машки и ќе земат некое бодче сигурно...

Пајет не е земен заради повредата во финалето или ?

Француска или Данска за прво место, другово е боза.

Kylian Mbappe is OUT of the World Cup following a horror tackle from Adil Rami which suffered in ruptured ankle ligaments.

Ништо нема официјално за повредата ама ако навистина го пропушти светското тогаш нека се повлечи и Рами, која одвратна фаца е овај бе, не сфаќам како можеше да добие повик тој пред Лапорт.

Никад не е точно тоа, заебанција е. :D

DfzQYavWAAAQC4b.jpg

Жиру на клупа

Колку моќно делуваат Франција вака на хартија, ќе видиме на терен како ќе изгледаат.

Koj e ovoj Pavard? Prv pat slusham za nego.

Inache jak tim, sumnjivi mi se samo bekovite. Mada edniov ic ne go znam, ovoj Hernandez ne e losh.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom