Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Добра е конечно Лове ке погоди утакмица. Се надевам ја има пишано, да осети за прв како е да бидеш добитен па макар тоа биле и 100 денари :pipi:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Da dade gospod sto pobrzo i najgolemiot do sega teroristicki napad da se sluci vo Francija. Gnidi edni skapani posledna za 1000evra na 1.25 koef gi ja cekam... Mrsh

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.385
Поени од реакции
1.939
Da dade gospod sto pobrzo i najgolemiot do sega teroristicki napad da se sluci vo Francija. Gnidi edni skapani posledna za 1000evra na 1.25 koef gi ja cekam... Mrsh
Дали КЕЦ ја играше на 1.25?

Епа заслужуваш да падниш бе брат без навреда.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
Гледам еден поклон (според мене) за СП, Шведска под 3.5 гола. Ова го трубам уште откако поминаа бараж, за мене една од најслабите репки на првенството, ми се чини дека Панама се појаки од нив. Скроз мртва игра имаат, во група со Германија, Јужна Кореа и Мексико јас не гледам како ќе дадат 4 гола.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Garcilaso - A. Lima 4+

Koeficient nad 3.00, brakata od Peru redovno si gi pratam i ke udram edno 30€ na ovaa tekma, spored mene golem koeficient koj vredi da se izigra, a verojatnosta da izleze utakmicava spored mene e golema.
Neka vleze i utre da se stavat site na Thiem :kuracc:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Дали КЕЦ ја играше на 1.25?

Епа заслужуваш да падниш бе брат без навреда.
Да кец ја играв. Се дуплирав на 4 утакмици 1.15 до 1.30 коеф. Го спасив влогот на почеток од второ полувреме, добар потег.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.385
Поени од реакции
1.939
Гледам еден поклон (според мене) за СП, Шведска под 3.5 гола. Ова го трубам уште откако поминаа бараж, за мене една од најслабите репки на првенството, ми се чини дека Панама се појаки од нив. Скроз мртва игра имаат, во група со Германија, Јужна Кореа и Мексико јас не гледам како ќе дадат 4 гола.
И јас пред 30 минути ја гледав. Ама не најдов кај ја има кај нас

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
И јас пред 30 минути ја гледав. Ама не најдов кај ја има кај нас
Копачка.

Брееееј какви игри има упм, се испогубив не знам кај терам. :icon_lol: Ќе изиграм еден тон лото тикети, кој ги ебе има предобри игри. Натпревар со максимум корнери по екипа 13.5 граница, поздрав, ќе има милион % еден меч кај што една од екипите ќе направи бар 15 корнери, има репрезентации ко Панама, Иран, кур се тресе, што се доста слаби и што ќе бидат константно напаѓани и ќе прават корнери екипите против нив. Голови со глава 31.5, па зар ќе паднат 32 гола со глава бе?? Некако ко многу да ми се гледа, мада реално нема овде правила, може и 50 да паднат ако се поклопат коцките, али во секој случај ко висока ми се гледа бројката.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom