Si udri kopac u glava?
Да, за твојот одличен тип 9.5+.Si udri kopac u glava?![]()
Bitno iskesirav na 8.5+ jer na 1000ce mavnav dubl so švicarskaДа, за твојот одличен тип 9.5+.
Da mu se fatis ti na LoweДобра е конечно Лове ке погоди утакмица. Се надевам ја има пишано, да осети за прв како е да бидеш добитен па макар тоа биле и 100 денари![]()
Дали КЕЦ ја играше на 1.25?Da dade gospod sto pobrzo i najgolemiot do sega teroristicki napad da se sluci vo Francija. Gnidi edni skapani posledna za 1000evra na 1.25 koef gi ja cekam... Mrsh
Поарно дај ги во хуманитарни сврхи хххххххGarcilaso - A. Lima 4+
Koeficient nad 3.00, brakata od Peru redovno si gi pratam i ke udram edno 30€ na ovaa tekma, spored mene golem koeficient koj vredi da se izigra.
Neka vleze i utre da se stavat site na Thiem![]()
Hehe ako ne tepa utre da mu raskine mladenovic heheПоарно дај ги во хуманитарни сврхи ххххххх
Да кец ја играв. Се дуплирав на 4 утакмици 1.15 до 1.30 коеф. Го спасив влогот на почеток од второ полувреме, добар потег.Дали КЕЦ ја играше на 1.25?
Епа заслужуваш да падниш бе брат без навреда.
И јас пред 30 минути ја гледав. Ама не најдов кај ја има кај насГледам еден поклон (според мене) за СП, Шведска под 3.5 гола. Ова го трубам уште откако поминаа бараж, за мене една од најслабите репки на првенството, ми се чини дека Панама се појаки од нив. Скроз мртва игра имаат, во група со Германија, Јужна Кореа и Мексико јас не гледам како ќе дадат 4 гола.
Копачка.И јас пред 30 минути ја гледав. Ама не најдов кај ја има кај нас